pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

3D Titanic Screensaver- LICENTA GRATUITA

Daca tot sau implinit 100 de ani de la scufundarea  Titanicului, si sa creat un mare spectacol  media, si implicit refacerea traseului, cu un alt vas, dar din pacate tentativa a esuat, „din cauza lui Basescu”

Acum vine randul iubitorilor de titanic, sa isi poata pune pe desktop un Screensaver 3D cu Titanic, Din pacate el, nu este gratuit, dar poate fi obtinut, printr-o promotie  valabila 24 de ore.

A fost nava cea mai mare şi cea mai luxuoasă pentru acele vremuri. Dar prima călătorie cu această „navă de vis” s-a sfârşit printr-un coşmar pentru cei de la bord. Scufundaţi-vă în adâncurile oceanului Atlantic şi exploraţi lumea misterioasă a Titanicului plin de farmecul trecutului.

Puteţi vedea părţi din epava navei răsfirate în ocean. Această scenă realistă va trezi amintiri legate de Titanic. Povestea acestei nave este încă vie…

Pentru a obine licenta  Giveaway of the Day

Promotie valabila 24 de ore.

Nu uitati. Promotile, si alte licente gratuite se gasesc pe FORUM. Unde sunt actualizari zilnice. Sunt acolo licente. gratuite la softuri,  la care nici nu va asteptati sa gasiti licente gratuite. microsoft office, sau chiar la windows. Toate originale. doar cu limita pe nr. de  activarii. (licente MAK)

20 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.