pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

A opta zi de proteste in Piaţa Universităţii!!

Azi  se implinesc 8 zile de la nasterea in romania a  copilului minune al democratiei din occident, Dar in Romania este doar in puf,abia ii sa taiat buricul, „Numele lui este  miting,sau protest,

Pana acum participantii la aceste mitingurii au fost in numar destul de mic, (Aici nu ma refer la mitingul platit de USL de ieri)

Azi find sfarsit de saptamana, este posibil ca numarul manifestantilor sa fie in numar mult mai mare, Nu stiu cat mai tin mitingurile, Daca protestele vor continua, eu cred ca totul va degenera intr-o mare varsare de sange,

Sursa FOTO: wikimedia.org

In romania niciodata nu sa facut o rasturnare de guvern  fara implicari externe, Daca este sa ne uitam in urma cu 22 de ani,vom vedea ca „revolutia” a fost sprijinita de servici externe,

Acum dupa 22 de ani, eu zic ca istoria se repeta, Principlali jucatori „agenti” „Poanta,Antonesca,Gusea,Geoana” etc. toate aceste persoane au facut in ultimul an, mai multe vizite in. Rusia, America, Israel etc. Eu nu cred ca aceste vizite sunt intamplatoare,

Iar pentru a justifica doborarea dictatorului, sunt inevitabil nevoie de victime omenestii, Scenariul din 1989,cu cel din 2012 este aproape identic.

In 89, au tras securisti, teroristii, militienii etc, In 2012 trage jandarmeria, cu cei din servicile speciale,

Atunci cei care au tras,au ajuns generali,parlamentari,oameni de afacerii etc. Acum tot asa va fi.

 Pe 22 decembrie, la ora când fug cei doi Ceaușești, erau 126 morți și 1107 răniți. In total  1104 morți și 3321 răniți (221 civili și 663 militari).

Pentru  victimele revolutiei nu a platit nimeni,si nici va plati niciodata! Eu sper sa nu fie varsarea de sange de acum 22 de ani.

Interesul unei revoluti,razboi civil este imens:

1) Intodeauna dupa un asemenea eveniment,datoriile bogatasilor, baietilor desteptii, crimei organizate etc. se sterg.

2) Iar criminali,curvele,politicieni,judecatorii, hotii, etc. vor deveni imaculatii,

3) Averile lor vor deveni legale, Exista posibilitatea de a fura si alte obiecte strategice din tara, Sarea,Posta, Aur,Petrol, CFR, Hidrocentrale etc.

Pentru cei care vor sa puna mana pe acestea, moartea unor romani este mizilic!!! Sa nu uitam de interventile armate din ultimi ani, in unele tarii asa zis comuniste unde resursele  de petrol sunt enorme!!
Ascultati versurile,Sunt actuale!!!

 

„Iar ţie, popor ingrat, nu-ţi va rămâne nici măcar cenuşa mea”

24 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.