pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Adăpost de imigranți, construit lângă o colonie de nudiști.

nudistiepa1_ 06-11-2016Tocmai când credeau că situația provocată de imigranți nu se poate înrăutăți, în Germania pare a se contura o nouă problemă. Autoritățile au hotărât să construiască un adăpost pentru imigranți în estul Germaniei, dar acest lucru a nemulțumit o colonie de nudiști.

Aceștia au protestat împotriva hotărârii luate de autorități deoarece se tem că imigranții musulmani ar putea reprezenta o amenințare pentru mica lor comunitate de doar 400 de locuitori, relatează DailyMail.co.uk.

De altfel, germanii s-au confruntat de curând cu agresiuni sexuale din partea imigranților chiar în marile orașe. Această comunitate are o vechime de peste o sută de ani, timp în care locuitorii și-au contruit propriul stil de a trăi.

„Din 1905, cei mai bine de 400 de membri au menținut un stil de viață tradițional, o cultură a nudității. Nu cred că este înțelept să se construiască adăpostul aici”, a declarat unul dintre nudiști. În consecință, mai mulți locuitori ai acestei comunități s-au decis să se mute, temându-se de agresiuni sexuale din partea viitorilor „vecini”.

142 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.