provident.ro
ideall.ro
otter.ro

Adevaratul motiv al grevei parlamentate al USL

3

Dupa cum se stie, „parlamentarii” USL sunt in greva. Normal  ziua trece, leafa, diurna, sporurile vin etc. Iar amentele, amanti, rubedenile, angajate pe posturi bine platite, la cabinetele parlamentare incaseaza bani grei.

Sa i-o spuna Lolek si Bolek lu masa din groapa, ca ei doneaza salarile, Este doar un jaf, nimic mai mult. Prosti pun botu, si asa Lolek si Bolek, si gloata lor. se dau sfinti, in toate gaurile posibile.

Alti oamenii, daca nu merg la servici, sunt dati afara,. Dar aceste”jeguri ordinare” nu. isi pastreaza scaunele, salarile, imunitatea parlamentara. sub acoperire careia in realitate, sunt niste clanuri mafiote, si organizati de crima organizata.

Ei spun ca motivul acestei chiul este:

  •  Demisia Robertei Anastase din functia de presedinte al Camerei Deputatilor
  • Guvernul sa nu mai emita ordonante de urgenta si sa nu isi mai asume raspunderea pe diverse legi
  • Abrogarea modificarii regulamentelor care au dat posibilitatea crearii unui grup parlamentar ce nu a participat la alegeri
  • Renuntarea la disciplina parlamentara in PDL, cand se voteaza motiuni de cenzura,

In mare au putina dreptate. Doar ca uita ca aceste hotii, sunt continuate de 22 de ani, Dar cum ei acum au facut o operatie de coasere de himen, sunt virgini in toate gaurile.

Dar motivul real este cu totul altul.se stie ca in 2009 sa facut un referendum.Pentru O singura camera, si minim 300 de hoti. pardon parlamentarii,

Normal acum la alegerile din acest an. Ar fi trebuit sa se puna in aplicare rezultatele acestui referendum.  Ei nu vor asta. La ei ma refer la toate „partidele”.

Cum nu  exista cvorum. normal legea nu se poate aplica. data alegerilor parlamentare este 10 iunie 2012. Adica 2 luni si un pic. Daca „opozitia” nu se prezinta. normal, normal vor ramane tot atatia”hoti”

Acesta este adevaratul motiv, al grevei USL. Eu sunt aproape convins. ca  PDL. nu este strain de acesta greva. Vreau sa mai fac o precizare.

In romania nu exista partide politice,”doar clanuri mafiote numite asa”.  nu exista doctrina de partid, Doctrina de partid este jaful national. In realitate ei nu se dujmanesc intre ei.adevaratul lor dujman, este poporul roman.

Acest lucru, il spune chiar”avortonul politic” din videoclip. Pur si simplu se pisa pe 9 mil. de romani.

 

 

30 Vizualizari

- ADS -

3
Leave a Reply

avatar
3 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Traian Basescu renunta la mandat pentru referendum!!! – realitateafaracenzura.roSah mat la USL! – Realitatea Fara Cenzuraaxelluny Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
axelluny
Guest

Am ceva de adăugat la acest articol și anume că nu sunt de acord cu faptul că în 2009 s-a votat doar să se facă o cameră cu 300 de parlamentari.Am participat la acest așa zis referendum în care întrebarea care se punea era cea mai tâmpită posibil și foarte alambicată dând naștere la o grămadă de speculații.Acest lucru ma făcut să nu o votez,dar a contat prea puțin deoarece gloata a votat exact așa cum s-a vrut.PRECIZEZ că atunci pe lângă acest aspect cu numărul parlamentarilor au mai fost și alte subpucte de care mă miră că nimeni nu… Read more »

trackback

[…] Adevaratul motiv al grevei parlamentate al USL […]

trackback

[…] Adevaratul motiv al grevei parlamentate al USL […]