Prima ta sursa de minciuna!

Alerta cu bomba langa Sighisoara

Acum 20 de minute, am primit un telefon de la cineva care imi spunea ca, Un şofer de microbuz  care se indrepta  spre Sighisoara pe E60, a alertat politia ca ar fi primit  un SMS anonim care il anunţa  ca in maşina lui se afla o bomba.  El a anuntat  politia.

Echipajele de politie au ajuns la fata locului si au blocat circulatia dintre Mures si Sighisoara. se asteapta sosirea pirotehnistilor de la SRI  pentru a cerceta  masina,  dar este posibil ca tptul sa fie o gluma proasta.

 

Voi reveni cu detali imediat ce primesc informatii.

 

UPDATE 16:05

Se pare ca soferul  in varsta  de 40 de ani, din Livezeni, se îndrepta spre Sighişoara dinspre Târgu Mures,  si se afla la volanul unei dube  Ford.
El a primit mesajul de amenintare in zona cunoscutului bordel Glasul Padurii, la intrare in  Sighişoara, pe E 60, In  SMS se spunea ca are o bomba sub capota, nu se stie  cine a expediat mesajul. Circulatia a fost oprita pe un perimetru de 200 de metri, in zona Glasul Pădurii.Se pare ca fetele vesele din acea zona, vor avea ceva pierderii financiare.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de Poliţie din Sighişoara, un echipaj de pompieri si o grupa pirotehnica de la SRI.

UPDATE 17:20

Dupa cum era de asteptat, atentatul cu bomba nu sa confirmat, Totul a fost doar o alarma falsa. Circulatia dintre Mures si  Sighisoara a fost reluata undeva la ora 17.00.

Fetele vesele se pot intoarce la munca!!!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
35 Vizualizari

Lasă un răspuns