starshiners.ro
starshiners.ro
otter.ro

Alerta cu bomba langa Sighisoara

0

Acum 20 de minute, am primit un telefon de la cineva care imi spunea ca, Un şofer de microbuz  care se indrepta  spre Sighisoara pe E60, a alertat politia ca ar fi primit  un SMS anonim care il anunţa  ca in maşina lui se afla o bomba.  El a anuntat  politia.

Echipajele de politie au ajuns la fata locului si au blocat circulatia dintre Mures si Sighisoara. se asteapta sosirea pirotehnistilor de la SRI  pentru a cerceta  masina,  dar este posibil ca tptul sa fie o gluma proasta.

 

Voi reveni cu detali imediat ce primesc informatii.

 

UPDATE 16:05

Se pare ca soferul  in varsta  de 40 de ani, din Livezeni, se îndrepta spre Sighişoara dinspre Târgu Mures,  si se afla la volanul unei dube  Ford.
El a primit mesajul de amenintare in zona cunoscutului bordel Glasul Padurii, la intrare in  Sighişoara, pe E 60, In  SMS se spunea ca are o bomba sub capota, nu se stie  cine a expediat mesajul. Circulatia a fost oprita pe un perimetru de 200 de metri, in zona Glasul Pădurii.Se pare ca fetele vesele din acea zona, vor avea ceva pierderii financiare.

La faţa locului s-au deplasat două echipaje de Poliţie din Sighişoara, un echipaj de pompieri si o grupa pirotehnica de la SRI.

UPDATE 17:20

Dupa cum era de asteptat, atentatul cu bomba nu sa confirmat, Totul a fost doar o alarma falsa. Circulatia dintre Mures si  Sighisoara a fost reluata undeva la ora 17.00.

Fetele vesele se pot intoarce la munca!!!

50 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.