pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Alina Petre, din nou la DNA: Nu pot să risc să fiu acuzată de tăinuire sau complicitate, de aceea fac acest lucru

alina-petre-nora-magureanu (Copy)Alina Petre, fosta noră a lui Virgil Măgureanu, a venit marți din nou la DNA pentru a fi audiată. Audierile vin după ce aceatsa a făcut mai multe denunţuri în care oameni politici sunt acuzaţi de fapte de corupţie.

La ieșirea de la DNA, Alina Petre a declarat că

”Eu le-am spus ce știu și dânșii trag concluziile. Dosarele există de mai mult timp pe rol și sunt urmate de declarații ale martorilor. Nu vreau să ducem în derizoriu lucruri cu adevărat importnate care se întâmplă în această țară. Eu am foarte mare încredere în această instituție. (…) Eu am spus ceea ce știu eu”, a mai spus Alina Petre, precizând că în ultima vreme nu a mai primit reacții din partea fostului său socru.

 

Alina Măgureanu . Nume grele ale politicii și finanțelor apar în șapte denunțuri

”Nu am nevoie de susținători, știu ceea ce spun, nu m-aș juca cu o astfel de instituție. Tot ce se întâmplă în acest moment în presa a luat o turnură de cancan. Nu pot să risc să fiu acuzată de tăinuire sau complicitate, de aceea fac acest lucru”, a mai spus Alina Petre.

CUTREMUR/Cum a dispărut Ponta din DOSARUL „Sex cu MINORE la PSD”!

”Mă simt amenințată. Fetița mea este foarte traumatizată de ce se întâmplă, mai ales că sunt foarte jignita de persoaneje obsucure din media”, a mai declarat femeia.

10 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.