elefant.ro
answear.ro
otter.ro

Am facut si acest pas!Realitateafaracenzura.ro este gazduit de HostX

2

Dupa problemele foarte mari cauzate de serviciul de host unde era gazduit Blogul si forumul. care in proportie de 35% zilnic era cazut serverul pe perioade mai scurte sau mai lungi de timp.si  provoca erori la acesare. Am hotarat sa fac un pas care era planificat peste cateva luni. Si anume Hostarea siteului pe un serviciu de host platit.care era planificat pe atunci cand se merita investit intrun asemene serviciu. in functie de utilizatori.si de interesul pentru blog si implicit pentru forum. Dar motivele tehinice m-au facut sa fac acest lucru mai repede.din motivul ca in site sau un forum nu va avea succesuri. daca zilnic este cazut.

Gazduire web

Am tot cautat un serviciu care sa ofere cateva lucruri. care din pacate in Romania nu se gaseste. Si neavand ce face am renuntat la unele pretenti din partea mea. si am ales sa fac un abonament de gazduire la HostX. Care ofera trafic nelimitat si un spatiu de stocare de 5 gb. si preturile mi se par acceptabile. De ieri am cumparat abonamentul iar azi au fost finalizate toate operatile de transfer. a continutului. in acest moment totul pare OK. si se vede si o micsorare a timpului de incarcare a Blogului.

La forum raman restrictile de postare inca cel putin 1 zi pentru a verifica daca nu a fost afectata baza de date dupa problemele avute(forumul a fost cel mai afectat) Dupa care se da liber la discuti Doar cu bunu-l simt. Ca la Altex. doar cu buletinul.

Eu sper ca ghinionul sa dispara de acum, Si totul sa mearga bine.

Pe aceasta cale le multumesc celor de la serviciul tehnic pentru munca depusa pentru a muta situl. Si  pentru rapiditatea cu care au rezolvat micile probleme aparute.

54 Vizualizari

- ADS -

2
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
2 Comment authors
admindumi Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
dumi
Guest
dumi

Bravo,ai facut mai devreme acest pas .Succec!