pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Andrei Răzvan Plăcintă 3 ani cu suspendare!

Nu pot sa nu ma abtin sa nu imi spun parerea despre o mare prostituata de lux. numita ……….,   “Justitia din Romania este in proportie de 99,99% corupta jegosa,imputita, si populata doar de niste hoti,criminalii, spagarii ordinari, care nu fac altceva decat sa isi faca avere pe spinarea poporului, si sa faca ce vrea maciuca lor, nimeni nu le poate face nimic”

Iar dupa regula. Am bani ,functi, relati pot ce vrea pul@ mea, pot omora la alegere oamenii pe strada fara a pati ceva, Inca o data se adevereste cele spuse de mine.  De acest „om” am mai spus.

Dupa regula sunt plod de parlamentar. fac ce mi se scoala mie.Vine si: Andrei Răzvan Plăcintă, fiul fostului ministru al Tineretului, Sorina Plăcintă, senator PDL, a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore. El este acuzat de tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice, distrugere şi tâlhărie.

Andrei Răzvan Plăcintă AMR

Dupa cum era de asteptat,  acest „jeg” a scapat bazma curata.

Tribunalul Bucureşti l-a condamnat, ieri, pe fiul senatoarei PDL de Vrancea Sorina Plăcintă la trei ani de închisoare cu suspendare. Andrei Plăcintă este acuzat de tentativă de omor calificat, tâlhărie şi ultraj contra bunelor moravuri.  Dar Sentinţa nu este definitivă. iar cum se stie ca la recurs. de obicei, ramane sentinta data anterior,asta va ramane,3 ani cu suspendare.

Acum problema este ca procurorii,sa mai faca si recurs.

Convorbirea de la 112.

„OPERATOR 1: 112! Alo!

T.G.: Fiţi vă rog amabilă! După str. Berzei vă sun. E un nebun cu o maşină. Doamne Iisuse Hrisotoase! Nu ştiu ce vrea să facă! Chiar la covrigărie ..(neinteligibil).. Doamne Iisuse! Aoooleeeoo!

OPERATOR 1: Da ce face doamnă?

T.G.: E cu o maşină în mijlocul străzii, dă să intre în oameni. Doamne Dumnezeule! Vai de capul meu! Doamnă chemaţi echipajul că e nebun, nu-i normal doamnă! Cu o maşină de Vrancea. Un Renault de Vrancea. Deci nu ştiu ce este. Nu ştiu ce s-a întâmplat. Nu ştiu. Să vină echipajul aici.

In concluzie, Romani,puteti face ce vreti voi, dar faceti, cu judecatori,si jeguri, deastea ordinare din politica.

Justitia functioneaza perfect.

11 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.