Prima ta sursa de minciuna!

Ardei umpluti cu legume

Ardei umpluti cu legume,

Aceasta  reteta este ideala pentru cei care tin  diete, sau sunt  vegetarieni, sau pentru o masa usoara de seara.

Ingrediente:

Pentru 8 ardei grasi se iau 2 morcovi, 1 patrunjel, 1 ceapa, 3-4 rosii, 1 lingura zahar, 3 linguri ulei

Mod de preparare:

Ardeii, pregatiti ca in reteta Ardei umpluti cu carne, se pun 1-2 minute  in apa clocotita, putin sarata; se scot apoi pe o sita ca sa se scurga.

 

Foto: a1.ro
Dupa aceea, se pune umplutura, se asaza pe un rind in cratita se toarna deasupra apa sau supa de carne, se adauga unt sau ulei si bulion de rosii  si se lasa sa fiarba inabusit cu capac, in cuptor sau pe plita, timp de  30-40 minute.

Pentru prepararea umpluturii de legume se taie pai morcovul,  patrunjelul si ceapa si se prajesc in ulei, se adauga apoi rosii proaspete  curatate de seminte si pielita, taiate marunt, se presara putin zahar,  sare, piper si se prajesc.

Servire:

Daca ardeii se servesc calzi la masa, se toarna deasupra un sos de smintina. Ardeii se pot servi si reci.

 

Pofta buna!

VN:F [1.9.22_1171]
Rating: 0 (from 0 votes)
117 Vizualizari

Lasă un răspuns