StarShinerS.ro
ideall.ro

- ADS -

Atentat terorist, dejucat la Târgu Secuiesc, de Ziua Națională: Un bărbat voia să detoneze o bombă

1

Beke Attila IstvanUPDATE: Cetățeanul român de etnie maghiară va dus la DIICOT pentru o nouă rundă de audieri. Cel mai probabil, acesta va fi propus pentru arestare preventivă.

Materialele procurate de acesta pentru a confecționa un dispozitiv explozibil au fost găsite pe un poligon de lângă Covasna. Aici au fost făcute percheziții, altele desfășurându-se la locuința sa.

Un atentat a fost dejucat la Târgu Secuiesc, chiar de Ziua Națională. Un bărbat a pregătit o bombă pe care voia să o detoneze.

Potrivit unui comunicat al procurorilor DIICOT, s-a „dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tentativă la infracțiunea de acțiuni împotriva ordinii constituționale”.
ISIS= unngaria
Bărbatul este „membru marcant al extensiei în România a HVIM Ungaria” și se pare că „și-a asumat, şi ulterior a procurat mijloacele și instrumentele necesare confecționării unui dispozitiv exploziv improvizat pe care intenționa să-l detoneze în public, pe raza localității Târgu Secuiesc, pe parcursul desfășurării manifestației prilejuite de sărbătorirea zilei de 1 Decembrie”.

15 Vizualizari

- Advertisement -

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
0 Comment authors
Șeful „TERORISTILOR” maghiari, Szocs Zoltan, a fost arestat – RealitateaFaraCenzura.ro Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
trackback

[…] Atentat terorist, dejucat la Târgu Secuiesc, de Ziua Națională: Un bărbat voia să detoneze o bo… […]