pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Averile furate vor fi legalizate de UNPR+ USL

In  romania 90% din averile marii si foarte marii, sunt provenite din furt, devalizari de banci, prin fonduri de investiti, contracte cu statul care au ca pret de executare de 100000 de ori  decat valoarea reala, prin „cumpararea” de fabrici, combinate, uzine, resurse naturale etc. pentru 1 leu. Prin prostitutie, trafic de organe, trafic de influenta, spagi,  drogurii, furat de locuinre terenuri, de la populatia saraca etc.

In procent de 99,99% aici sunt implicati. judecatorii, procurorii, militieni, avocati, senatorii, parlamentarii, ministri, sefi de stat, prefectii, executori, ninistrii, notari, avocati  etc. Dar si afaceristi de carton, care sunt pusi in fruntea unor afaceri imense, dar in realitate adevarati patroni sunt judecatorii, procurorii, militieni, avocati, senatorii, parlamentarii, ministri, sefi de stat, prefectii, executori, ministri, notari, avocati, sau fosti securisti etc.

Mai exista o categorie destul de mare, dar si extren de importanta, in acesta retea  „mafiota” a jurnalistilor, „anal.listilor” politici, ziaristi,  moderatori, relizatori de emisiuni, reporteri, sau deontologi care dau lecti de morala, dar ei au in realitate roulul de a spala banii, dar si de a prosti lumea, de a manipula masele, in scopul si interesul direct a sefilor lor, care in proportie extrem de mare au cladit trusturile de presa prin bani furati.(nu toti, pentru ca sunt, uni care nu au mancat cu anii, pentru a cladii acele trusturi de presa)

Jafuri nationale, dupa parerea mea jaful national este de 85%  din PIB, in ultimi 22 de ani. si jaful direct de la populatie tot pe atata.

Mai nou se vrea legalizare jafului national, cu impozitarea acestora de  1% propunerea UNPR, si de 1,5% de USL, Ei spun ca daca se va aproba acesta lege ar aduce la buget circa 3 miliarde de euro anual,  iar pentru ca fraieri sa zica, uite ce lege buna,  bani care vor fi directionati spre pensionarii romani, acum nu se specifica pentru care, aia de lux, sau pentru prostime.

„Nenea generalu, ala care sa nascut general cu 1*, a declarat”
UNPR susţine că iniţiativa sa privind taxarea averilor mari şi foarte mari este un proiect dorit de peste 85% din români şi este una dintre măsurile responsabile de stânga ce pot fi luate în actualul context economic global.

Eu nu sunt deacord cu acesta lege, si cred ca 85% din romanii cinstiti vor:
Bagarea hotilor la puscarie, si confiscare averilor, mari si foarte mari, sau cel putin impozitarea cu 90%, asa cum era in legea 18, a lui Ceausescu, si abrogata de ILICI. pentru asi proteja averile.
Asta cu impozitartea este doar o prostire a populatiei, cu 1%, este cam cum eu asi merge si asi fura 1 miliard, si dau la stat 1% si raman cu ei, Este o sfidare nationala, Iar dupa parerea mea, majoritate celor care vor vota acesta lege, au averi furate, si isi vor legaliza averile.
Hai la vot, Uniunii Naţionale pentru Progresul României” (sau pentru protejare hotiei,) iar de USL Uniunea Social Liberala, astia sunt si socialisti, si liberali, Ca unu care este vegetarian, dar si carnivor.
Dar nu conteaza atata timp cat prosti cred, este totul OK.
Sa nu uitam de rolul extrem de important al presei, acela de a tace, si nu face scandal pe acest subiect. Mafia si crima organizata conduce romania!!!!!!!!!!!!!!
21 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.