pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Avionul SMURD este pentru salvare de POLITICIENI nu pentru oameni!

Voi fi foarte scurt.Cine a dat bani pentru avionul smurd, de 1 mil de euro, A dat bani pentru ca clasa politica sa poata zbura rapid in interes personal.

Radu Stroe: SMURD este pentru salvare de oameni, nu pentru alte activităţi!

Asa este nenea!!

Verestoy Attila a provocat un accident rutier in judetul Cluj dupa ce a încercat să efectueze o depasire cu autoturismul său pe contrasens, izbindu-se de un TIR.

Verestoy Attila  a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Cluj, unde a primit îngrijirile medicale necesare. Deşi era rănit uşor, având o fractură la o mână şi una la gambă, senatorul a profitat de această oportunitate şi a solicitat transferul la Bucureşti cu un avion SMURD,  care a venit la cluj pentru un bebelusi care era intr-o stare critică, Acest ….. a intarziat decolarea avionului cu 2 ore doar pentru a putea pleca si el cu acel avion, Tinand cont ca starea lui nu era grava.

Verestoy Attila Viata Mea Are Valoare.”A Copilului NU!!!!”

Copilul avea nevoie urgentă de o operaţie, iar avionul trebuia să decoleze special pentru el spre Bucureşti pentru a ajunge la medicii care se ocupau de acest caz. Atât conducerea SCJ Cluj, cât şi personalul de pe aeronavă au fost de acord să facă o excepţie în cazul senatorului UDMR-ist.

 

SMURD = guvern=  mincinosul suprem ponta!

1.737 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.