pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Avortul in campanie electorala!!

In campanie electorala, toti avortonii, cat si avortoni politici, propun tot felul de legi, tampite asa ca ei. Si cum se stie ca in directia in care merge romania, pana max in 2050 romania va avea sub 10 mil. de locuitori, sau poate chiar va disparea ca tara, devenind o mica colonie a ungariei.

Au puat cate un pai, si au tras, cel/ cei, care trag paiul cel mai scurt propun o lege. Asa se faca ca a aparut lege avortului.Care suna cam asa:

Femeile ar putea face avort doar cu aviz de la psiholog

Femeile nu vor mai putea face o întrerupere de sarcină fără avizul unui consilier. Acesta trebuie să le explice clar alternativele, dar şi consecinţele medicale, fizice şi psihice ale avortului la cerere.

În plus în România rata avortului este foarte ridicată. Sunt 520 de întreruperi la 1.000 de născuţi vii. Mai mult, numărul total de avorturi se ridică la circa 115.000, cel mai mare număr raportat la numărul populaţiei din Uniunea Europeană.

Iniţiativa prevede înfiinţarea unor cabinete de consiliere pentru criza de sarcină. Asta înseamnă că femeile care vor intra în cabinet, vor analiza împreună cu specialiştii motivele pentru care vor să facă un avort. De asemenea, li se va prezenta procedura avortului, folosindu-se inclusiv de imagini şi video. Femeilor li se vor explica posibile riscuri, dar şi consecinţele unui avort. rtv

 

Cum naiba sa vii sa ceri asa ceva! Pai se va  spune, sa foloseasca metode contraceptive. multi nu au bani pentru astea, si sunt cazuri, cand cu tot cu aceste metode contraceptive, se ramane gravida. Sau pot fii cazuri, de viol etc.

Iar romanii, nu sunt invatati sa le foloseasca. pentru ca  presa trebuie sa prosteasca poporul, nu sa-l ajute.

Mie personal mi se rupe…, ca scade polulatia romaniei, Cum poti sa ai tupeul jegos, sa impui cuiva sa pastreze un copiil. care in proportie de 99,99% nu are viitor in romania.

O tara corupta, si doar daca furi miliarde poti trai. ca daca furi o gaina te baga la puscarie, In viitorul apropiat se va reintroduce pedeapsa cu moartea, iar pentru o gaina, o paine, un cartof,o ceapa, un ou, vei fi condamnat la moarte.

Cum poti sa ai tupeul jegos, sa ceri asta, cand un copil are alocatia de 40 lei, pe luna,

Si costurile lunare a unui puscariasi sa fie de 2500, pe luna,  plus, curent, apa etc. nu plateste.  Un caine vagabond ii se aloca zilnic 12 lei, ori 30 de zile.  lunar ii se da  360. de cateva mii de ori mai mult ca pentru un copiil.

Sa faca eii. copii, pentru ca tara le apartine in totalitate. Sau nu mai au in viitorul apropiat pe cine vinde,sau organe de schimb, cand au ei nevoie?

Sa face ei, copii, cu toate ca, eu asi dori, sa nu mai aiva parte de asa ceva,

O lege tampita. propusa de tampiti.

19 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.