pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Bancul mileniului! Procurorii cer între 3 şi 10 ani de inchisoare pentru Nastase în Dosarul Zambaccian

Dupa cum se stie, in romania coruptia este generalizata. Iar daca ai. Bani, functii, relatii, poti face ce vrea pul@ ta. nimeni, niciodata, nu iti va face nimic. Asta este de 22 de ani. si asa va fii, cat va exista romania pe acest pamant.

Coruptia, si crima organizata, care au condus, si conduc romania. este stiuta. Dar nu a fost nimeni condamnat.

Bancul mileniului este:

Procurorii ÎCCJ cer o pedeapsa  între 3 şi 10 ani pentru Adrian Năstase în Dosarul Zambaccian.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie judeca, azi,  ultimul termen în dosarul Dosarul Zambaccian a  lui  Adrian Năstase. Acesta este acuzat de luare de mita în forma continuata şi santaj.

Tot in Dosarul Zambaccian, Mi sunt cercetate si, soţia sa, Dana Năstase, este învinuita de complicitate la luare de mita si fals în acte.  Cat si Irina Jianu, fostul sef al Inspectoratului de Stat in Constructii, Aceasta este cercetata pentru dare de mita.

In acest dosar. Basescu il acuza, prin DNA ca:  in perioada 2002 – 2004, în calitate de prim-ministru Adrian Năstase ar fi primit, în mod direct şi prin intermediul Danielei Năstase, foloase necuvenite în valoare de aproximativ 630 de mii de euro.

Stiu ca dictatorul Basescu, este invidios pe afacerea, lui de succes, Gainile lui fac oo pe banda rulanta! care valoreaza miliarde.

Hai sa fim seriosi. „mascaricii” de procurorii, cer, ca doar nu ii dor gura. Important, este ce va primi. de la Judecatori..Adica in cel mai fericit caz, 12 luni, cu suspendare.

Dupa regula. Dormiti linistiti, justitia va apara!! (normal daca ai bani)

 

21 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.