pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Bay bay Mircea Geoană!!

Cand intr-o casa exista un „gunoi” cineva se hotareste sa-l arunce,,,, Acum problema este ca in casa de care discutam acum, casa FSN,(Aka USL)  exista mai multe gunoaie. Proprietari acestei case au pus ochi pe unul, care este numit „prostanacul,Presedintele porno etc” si au pus cateii pe el. Dupa cum era de asteptat ” Mihaeladragosteamea” a pierdut in fata sefilor de casa FSN. ce a pierdut Mihaeladragosteamea, NIMIC IMPORTANT, doar functia de Preşedinte al Senatului.Care era  ocupata de Mircea Geoană dupa un mariaj cu PD-L,Dupa divortul de PD-L functia a fost pastrata de PSD. Dar au pierdut-o acum in 5 min.

Senatului a decis azi cu 112 voturi pentru, 5 abţineri şi 2 voturi împotrivă, că Mircea Geoană şi-a pierdut, de drept, statutul de membru al Biroului Permanent şi preşedinte al Senatului. PD-L A pus mana pe scaunul moale locul ia fost luat de Petru Filip care a fost desemnat preşedinte interimar al Senatului.

„Ratatul” (pardon revocatul) a declarat asa: Revocat din fruntea Senatului, cu concursul voturilor Puterii şi Opoziţiei, Mircea Geoană a susţinut astăzi că ar fi distractiv dacă a doua funcţie în stat ar ajunge chiar la actualul vicepremier udemerist Marko Bela. Geoană a profitat de prilej pentru a-i felicita ironic pe social-democratul Victor Ponta şi pe „puştii ţâfnoşi, care n-au ieşit de la grădiniţă” de la PSD, care au contribuit la revocarea sa. Citiţi mai mult:  EVZ.RO

Lupta intre „oligofren” continua, „Înţeleg supărarea domnului Geoană, dar termenii folosiţi nu-i fac cinste. Noi, cei care am muncit din greu să ajungă preşedinte, nu merităm asemenea epitete din partea sa. Mai mult, a dovedit şi astăzi că nu ştie nici să câştige, nici să piardă”, a declarat Ponta, REALITATEA.

Mircea Geoană a anunţat că atacă la Curtea Constituţională hotărârea de miercuri a plenului prin care s-a constatat că, de drept, i-a încetat mandatul de preşedinte al Senatului.

Sa nu uitam cine este Mircea Geoană:
Sa nu uitam cine este si Victor Poanta.
19 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.