pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Bodyguarzi călare, îmbrăcați ilegal în uniforme de poliție

Ieri la OTV in emisiunea lui DDD a venit un tanar de 26 de ani. care spunea ca este angajat la o firma de paza care foloseste ilegal uniforma de militian, cat si insigna de militie, Acel angajat spunea ca au si norma zilnica la amenzii.Este scandalos dar in romania totul este legal,

Azi b365. apartinand de Realitatea au scris si ei acest lucru,dar ocolesc sa spuna unde sau facut primele declarati,si nuanteaza poveste.. acesta stire a aparut si pe EVZ.

Sursa FOTO: wikipedia.org/

În data de 25 noiembrie 2011, Inspectoratul Teritorial de Muncă al Municipiului Bucureşti a efectuat un control la S.C. FANDAX GRUP SRL din Bucureşti, firmă cu care Poliţia Locală a Municipiului Bucureşti are un contract de colaborare. La locul controlului, la spaţiile de campare a cailor Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti din Parcul Tineretului (Sector 4) si din Parcul Herăstrău (Sector 1), au fost identificate un număr de 13 persoane care-şi desfăşurau activitatea în baza unor contracte individuale de muncă încheiate cu respectiva societate. În timpul controlului inspectorii de muncă au constatat că agenţii călare, angajaţi ai acestei firme private, purtau uniformele şi însemnele Poliţiei Locale a Municipiului Bucureşti. Din declaraţiile directorului adjunct al acestei firme, persoană care purta, de asemenea, uniforma şi însemnele Poliţiei Locale, a reieşit faptul că agenţii călare se întorceau de la repetiţiile efectuate cu ocazia Zilei Naţionale a României din 1 Decembrie 2011.

 

In romania totul este posibil.Mai ales ca se spunea aseara la OTV  ca acesta firma este protejata primariei capitalei,patronata de Oprescu, si de anumiti oameni influenti din ministerul de interne.

Romania este tara unde hotiile se fac,sub acoperirea legi-

34 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.