pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Boldea poate fi reţinut şi arestat!

Dupa cum deja se stie. Coruptia, mafia, si crioma organizata conduce romania. Acum ceva, zile, a izbucnit un scandal. de clan mafiot. Interesul acestui, clan mafiot, locuintele,si terenurile.

Dupa cum se stia deja Capo di tutti capi era,  Acest “parlamentar” Boldea a intrat în Parlament pe listele PDL, dar se spune ca acum face parte din grupul deputatilor UNPR. (Eu stiu ca este independent?) “Presa” si acum il baga intre clanurile mafiote portocalii.

Dupa cum, am mai spus Basescu vrea sa se razbune pe  Boldea. pentru ca a criticat, mafia portocalie. Cum ordinul a fost dat, Sa executat.

Camera Deputaţilor a aprobat, azi, prin vot secret, cererea de percheziţie domiciliară, reţinere şi arestare a deputatului Mihail Boldea. Au fost înregistrate 147 de voturi „pentru”, 17 voturi „împotrivă”, iar patru voturi au fost anulate. La vot au participat, pentru asigurarea cvorumului, şi câţiva deputaţi ai opoziţiei.

Deputatul independent Mihail Boldea nu a fost prezent marți, în plen, să își prezinte punctul de vedere referitor la cererea Procurorului General de arestare preventivă a acestuia. Boldea ar fi trebuit să intervină în plen să își justifice nevinovăția. REALITATEA.NET

 

Deja sunt zvonuri, ca Mihail Boldea. ar fi parasit deja tara. Dar inca nu sunt confirmate. Vom astepta sa vedem. Si in principal ce pedeapsa va primi.

27 Vizualizari

- ADS -

1 Comentariu
  1. […] Boldea poate fi reţinut şi arestat! […]

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.