erotica.ro - Sex Shop Performant

- ADS -

erotic24.ro

- ADS -

- Advertisement -

Bomba: Daniela Crudu face nunta!!!

Daniela Crudu (23 de ani) şi-a văzut visul cu ochii: iubitul ei, Mihai Costea (24 de ani), zis şi Nilă, pentru care a făcut numeroase sacrificii, inclusiv pe plan profesional, s-a hotărât să îi ceară mâna după ce a ţinut-o în probe ca nevastă vreme de doi ani. Fostul “Iepuraş” Playboy jubilează şi, deşi nunta va avea loc abia la vară, Daniela a făcut deja o listă de invitaţi, lungă cât un cearceaf, s-a gândit şi la modelul de rochie de mireasă, dar şi la verighete, care trebuie musai să fie cumpărate dintr-un magazin exclusivist din Dubai.

Cruduţa a trăit tumultuos până în toamna lui 2011, când i-a tăiat calea, dar şi răsuflarea fotbalistul echipei Steaua, Mihai Costea. Acesta avea habar de trecutul total neortodox al brunetei, luase la cunoştintă că, înainte de majorat, Daniela dansase la bustul gol, pe la petreceri private, pe sume frumuşele, de 200 de euro, că era bună prietenă cu paharul, dar şi că îl tapase de 5.000 de lei pe Leo de la Strehaia, cu promisiunea că i se va dărui într-o noapte cu lună plină. Însă chiar şi aşa, el nu a rezistat ispitei, ba chiar a trebuit să îndure cu stoicism miştourile lui Gigi Becali, pe seama trecutului întunecat al Danielei.

Pentru câteva zile, patronul clubului Steaua a şi reuşit să-i despartă, dar cum Cruduţa nu putea trăi fără Nilă al ei, i-a promis acestuia că se va potoli şi chiar s-a ţinut de cuvânt: s-a retras din emisiunea “Un show păcătos” (Antena 1), unde avea doar un rol decorativ, de asistentă naivă, şi a renunţat să mai bată cluburile de noapte.

Deciziile ei, luate la disperare, l-au impresionat pe Mihai Costea, care a primit-o înapoi, în patul lui. De atunci, cei doi se înţeleg de minune şi, pentru că Daniela a demonstrat că poate fi femeie de casă, Nilă i-a cerut mâna, zilele trecute, într-un cadru romantic. Mai mult:

108 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.