pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Breaking News>>Armata va ataca manifestantii

Am informati de ultima ora.La ora 18. sa  dat ordin tuturor angajatilor din ministerul de interne sa se prezinre la unitatile lor. deci sa declarat stare de necesitate!! pentru a nimici manifestantii!! Sa dat ordin ca in judetele unde manifestanti sunt in numar mare. sa se deplaseze jandarmii din alte judete  alaturate.

In bucuresti  se vor aduna mai multe  unitati ale servicilor din tara.Ele se deplaseaza  catre capitala cu mai multe masini de interventie!!

La pompieri la fel au fost chemati toti cei care sunt permanenta la domicilui, in caz de nevoie sa intervina cu tunurile de apa. Principalele orase vizate sunt: Bucuresti, Iasi, Brasov,Craiova,Constanta.Arad.

In Bucuresti angajati servicilor secrete au fost trimisi pe strada, in civil dar si imbracati in jandarmi,

Razboiul abia incepe!!1

 

Voi reveni cu detalii imediat ce mai aflu ceva.

 UPDATE: Mai multe masini ale ministerului de interne se indreapta catre bucuresti. din alte orase din jurul bucurestiului.
UPDATE 2 Pana la ora 24:00 vor fi comasati max:50 de mii de angajati ai ministerului de interne in Bucuresti! Daca manifestanti nu vor pleca din piata universitati, au ordin sa foloseasca forta!! impotriva lor.

 

24 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.