pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Camion cu lemne implicat în accident grav la Suceava

Trei persoane, între care și un copil, au fost rănite grav după ce buștenii dintr-un camion s-au răsturnat peste ei într-o curbă
Citeşte întreaga ştire: Incident șocant pe șosea. Trei persoane, între care și un copil, au fost rănite grav după ce buștenii dintr-un camion s-au răsturnat peste ei într-o curbă

0

În această după-amiază, la ieșirea din satul Molid spre orașul Frasin, a avut loc un accident rutier în care a fost implicat un autovehicul de mare tonaj încărcat cu buștean.

Mai mulţi buşteni, din remorca unui autocamion încărcat cu lemne, s-au desprins într-o curbă şi au căzut pe carosabil. În cădere, trunchiurile au surprins şi au rănit trei persoane. O femeie de 50 de ani şi un minor de 10 ani, se aflau pe marginea drumului, unde se opriseră cu maşina, deoarece aceasta se defectase.

De asemenea, lemnele au avariat şi autoturismul. Cea de-a treia persoană rănită, un bărbat de 52 de ani, se afla şi el pe marginea drumului, când a fost surprins de lemnele căzute. 

La faţa locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială cu accesorii pentru descarcerare şi o ambulanţă SMURD, cu sprijinul a trei echipaje de la Serviciul de Ambulanţă Judeţean.

Cele trei victime erau conştiente şi cooperante şi prezentau multiple traumatisme.
Militarii au îndepărtat buştenii pentru a înlesni accesul la persoanele rănite, iar personalul medical le-a acordat primul ajutor şi i-au stabilizat. Ulterior, cele trei victime au fost transportate la Unitatea de Primire Urgenţe a Spitalului judeţean Suceava, pentru investigaţii suplimentare şi tratament de specialitate.

 

6 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.