pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Când a aflat că fetele ei minore erau violate de propriul tată: „Da de ce aţi stat să vă…”

violataDouă adolescente din judeţul Botoşani au fost violate cu bestialitate, timp de un an, de propriul tată. Fetele spun că au fost ameninţate cu moartea şi că doar cu sprijinul vecinilor au ajuns la Poliţie. Culmea, mama acestora are o atitudine şocantă şi îi ţine partea soţului violator, acuzându-le că au stat să fie violate şi că, de fapt, lor le place sexul.

Situaţie dramatică, dar şi revoltătoare, în judeţul Botoşani. Un bărbat de 38 de ani, din satul Drislea, Dumitru A, a fost ridicat de poliţişti şi arestat pentru 30 de zile, fiind acuzat de viol. Bărbatul, spun poliţiştii, şi-ar fi satisfăcut poftele sexuale cu propriile fiice, de 16 şi 18 ani. Bărbatul din Drislea este acuzat că le-a violat cu brutalitate, timp de un an, şi le-ar fi ameninţat cu moartea ca să tacă din gură.

Calvar zi de zi

Drama celor două adolescente a început anul trecut, când fetele aveau 15, respectiv 17 ani. Bărbatul a început să le bată şi le reproşa, mai ales celei mai mari, că au prieten, dar nu din spirit protectiv, ci că nu întreţine relaţii sexuale şi cu acesta. În programul sexual al bărbatului a fost inclusă rapid şi fiica de 15 ani.

„Când mama nu era acasă, atuncea ne făcea ce ne-a făcut. Nu puteam să spunem nimic, că ne era frică. Ne ameninţa că ne omoară. Bea tot timpul şi atunci ne şi bătea. Anul trecut a început”, spune una dintre fetele abuzate. Fetele s-au plâns mamei, dar, culmea, femeia nu a făcut nimic, din contră, a ascuns totul. Disperate, fetele, cu ajutorul vecinilor, au ajuns la Poliţie acum două zile. Bărbatul a fost ridicat de poliţişti.

Da de ce aţi stat?”

Atitudinea mamei este însă şocantă. În loc să-şi apere şi să-şi protejeze fiicele, ea şi-a apărat bărbatul. Mai mult decât atât, îi ţine partea şi le acuză pe fete de conspiraţie, aruncându-le vorbe greu de imaginat. Mai pe scurt, mama le acuză pe fete că le place sexul şi că sunt uşuratice. „ Da de ce aţi stat să vă f…tă?”, a întrebat-o femeia pe propria fiică violată. Apoi a continuat acuzele la adresa propriului copil, recent abuzat.

„mama” fetelor violate FOTO Cosmin Zamfirache

 

”Eu nu ştiu dacă s-a apucat de ele sau nu. Ele nu mi-au spus, s-au dus direct la Poliţie. Eu nu cred treaba asta. Eu mă bag în jar că nu cred, treaba asta. Ştiu că nu-i vinovat. Din cauza la altcineva, au fost influenţate să facă ce-au făcut. De-o verişoară de-a lor. Că le-au băgat discotecile p***le în cap. Că or umblat la Ştefăneşti cu atâţia golani după dânsele. De atâta p**ă şi băutură s-au drogat”, afirmă cu nonşalanţă mama fetelor. Culmea, femeia nu crede nici în condiţiile în care soţul a recunoscut totul, dând vina pe băutură, precizează botosaninews.ro.

 

Specialiştii de la Protecţia Copilului au declanşat o anchetă şi precizează că este un lucru grav că mama ştia şi nu a intervenit. ”Am realizat evaluarea iniţială a cazului şi este evident că este un caz de abuz sexual. Vom face evaluarea complexă în teren. Ieri a fost evaluarea adolescentelor şi vom vedea dacă se impune instituirea unei măsuri de protecţie specială pentru adolescenta minoră”, spune Felicia Mihai şeful Compartimentului Comunitar Specializat în Protectia Copilului de la DGASPC Botoşani.

134 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.