StarShinerS.ro
ideall.ro
provident.ro

Carmen Dan, Odă conducătorului iubit, Liviu Dragnea

0

Noul Ministru de Interne, Carmen Dan, a ținut să precizeze, cu ochii în lacrimi, că a învățat mecanismul de intervenție în situații de urgență de la Liviu Dragnea, asta după ce premierul Sorin Grindeanu a ținut să o felicite pe ea și pe colegii ei pentru modul în care au gestionat problemele apărute după gerul și viscolul din ultimele zile.

floria.ro

”E mulţumesc colegilor mei şi aş vrea să vă spun că poate nu aş fi putut să accesez toate pârghiile necesare şi nu este meritul meu acesta, este rodul unei munci de echipă… Dar eu mecanismul intervenţiei în astfel de situaţii să ştiţi că l-am învăţat de la un bun profesor. Profesorul acesta se numeşte Liviu Dragnea şi când era vicepremier al României coordona în acest mod comitetele naţionale pentru situaţii de urgenţă, eu fiind un prefect la început de mandat”, a spus Carmen Dan, în timp ce vocea îi tremura, după cum arată Digi24.

Anterior, Sorin Grindeanu o felicitase pe ea, dar și structurile din Ministerul pe care îl conduce, de la ISU până la polițiști și jandarmi, pentru că ”şi-au făcut extraordinar de bine treaba”.

Carmen Daniela Dan a fost prefect de Teleorman în perioada martie – octombrie 2016, înainte ocupând funcţia de subprefect. Timp de şase ani (1990 – 1996) a fost secretar al Şcolii generale nr. 3 din Videle.

18 Vizualizari

- ADS -

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of