pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Castigatorii Concursului AVG Internet Security 2011

Castigatorii Concursului AVG Internet Security 2011

 

AVG Internet Security 2011  Asigura protectie antivirus si antispyware, protectie anti-rootkit  LinkScanner,Active Surf-Shield, un sistem de verificare a link-urilor ce urmeaza a fi vizitate.
AVG Identity Protection asigura un nivel exterior de securitate, asigurind datele personale, parolele de acces, codurile cardurilor folosite in tranzactiile on-line. AVG Identity Protection utilizeaza cele mai noi tehnologii de depistare a “comportamentelor” anormale ale programelor instalate in computerul tau, blocind actiunile distructive, inainte ca acestea sa creeze pagube.
AVG Anti-Spam
Marcheaza toate mesajele nedorite, ca spam si mentine in ordine inbox-ul tau.
AVG 2011 este compatibil Microsoft Outlook 2010, care include un toolbar anti-spam pentru managementul optim al mesajelor e-mail.
Navigare, schimb de fisiere si acees in retelele de socializare in deplina siguranta
AVG Online Shield
Asigura descarcarea / schimbul de fisiere, fara riscul infectarii cu virusi, inclusiv fisierele descarcate prin ICQ, MSN sau Yahoo! Messenger.
Protectie in retelele de socializare
Schimbul de informatii si link-uri in Facebook sau MysSpace este verificat automant, in timp real, astfel ca tu si prietenii tai sa fiti in siguranta.
AVG Social Networking Protection se activeaza la instalarea AVG, fara a fi necesare nici un fel de configurari ulterioare.
Scanare mai rapida si mai inteligenta
Scanarea din AVG 2011 este de 3 ori mai rapida decit cea din versiunea anterioara.
AVG asigura scanare inteligenta, lucrind cu prioritate atunci cind sistemul nu este utilizat, iar cind utilizatorul foloseste resursele sistemului AVG scaneaza cu prioritate scazuta, cu minim de resurse.

Nu a fost nevoie sa trag la sorti doar un singur utilizator a indeplinit regulamentul  adica dumi. care va primi 1 licenta. la AVG Internet Security 2011

Ceilalti 2 care au postat. Si au spus ca nu vor sa primieasca newsletter de la blog. Asta e nu vor primi licenta.( nici macar cele pe 3 luni)

dumi.vei primi pe adresa postata in comentariu licenta. Mersi pentru participare.
In curand va fi alt concurs cu licente la Bitdefender Antivirus


28 Vizualizari

- ADS -

2 Comentarii
  1. dumi spune

    mersi mult,am primit licenta.

    1. By Info Rol spune

      OK te mai asteptam si la urmatoarele concursuri.Si nu numai.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.