provident.ro
ideall.ro
otter.ro

Catalin Serban.Vicepresedintele Curtii de Apel Timisoara, suspectat ca a luat mita

1

Inca o dovada ca justitia este 99% corupta.

Nu pot sa nu ma abtin sa nu imi spun parerea despre o mare prostituata de lux. numita,  “Justitia din Romania” este in proportie de 99,99% corupta jegosa,imputita, si populata doar de niste hoti,criminalii, spagarii ordinari, care nu fac altceva decat sa isi faca avere pe spinarea poporului, si sa faca ce vrea maciuca lor, nimeni nu le poate face nimic”Nu pot sa nu ma abtin sa nu imi spun parerea despre o mare prostituata de lux. numita ……….,   “Justitia din Romania este in proportie de 99,99% corupta jegosa,imputita, si populata doar de niste hoti,criminalii, spagarii ordinari, care nu fac altceva decat sa isi faca avere pe spinarea poporului, si sa faca ce vrea maciuca lor, nimeni nu le poate face nimic”

Am mai multe informati, ca la timisoara, coruptia in justitie este generalizata! A ma fost postat aici, de cineva niste acuzati. Coruptie la Timisoara

Foto: adevarul.ro

Sunt ferm convins, ca persoana respectiva, (autoarea) are dreptate. Dar pentru a evita un proces ,am nuantat putin articolul.

Si acum dovada.

Catalin Serban, vicepresedinte al Curtii de Apel Timisoara, cercetat de DNA alaturi de seful Politiei Moldova Noua, Nicolae Sava! Judecatorul este acuzat că ar fi luat 50.000 de euro mită.

Bani au fost ceruti, pentru a scoate bazma curata, un parlamentar, care a omorat 3 persoane.

Cu siguranta, va fi gasit nevinovat,Doar „hoti” se ajuta intre ei.

11 Vizualizari

- ADS -

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
ilie Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
ilie
Guest

In Romania avem o justitie de cah. Justitia romana a devenit o latrina in care s-au strans si solidarizat impotriva firii umane, impotriva tuturor valorilor lumii civilizate si impotriva statului de drept, cele mai rapace, hidoase, infioratoare si dezgustatoare mutatii ale speciei umane in general si ale natiunii romane in special. Cea mai mare sursa de “coruptie” in Romania este AUTOCORUPTIA si nu banii sau mita primita de uscaturile din justitie aferente ori carei paduri. Autocoruptia este acel act exercitat de un magistrat impotriva vointei si constinei sale si mai presus, impotriva legii, cauzat de spaga pe care o cere… Read more »