pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Cel mai cinstit guvern – sluga varanului Felix

 

De la anuntarea noului cabinet ministerial al premierului desemnat, Victor Ponta, s`au adus nenumarate dovezi ca o parte dintre ministrii noului cabinet, sunt incompatibili cu functiia care o vor detine.Unul dintre urmasii comunistilor, transformati peste noapte in mari democrati, este pseudo-avocatul Alistar Teodor Victor, numit ministru delegat, o funcţie inventată special pentru el, ocupându-se cu „strategii guvernamentale”. Adica va face lobby pentru minoritatile sexuale (homosexuali, lesbiene, pedofili) cat si pentru „drepturile animalelor”.Curtea Constituțională l-a declarat pe Alistar incompatibil pentru a îndeplini funcția de membru în Consiliul Superior al Magistraturii(CSM) din partea societății civile.

Senatul validase propunerea sa ca membru în CSM, însă Curtea Constituțională a fost sesizată de un grup de parlamentari PDL, care au invocat decizia ANI din august 2009. Judecătorii Curții au admis contestația parlamentarilor PDL, astfel că Alistar nu a mai ajuns să ocupe respectivul post.Urmatorul personaj abject, din punctul de vedere al moralitatii si cinstei, este Titus Corlatean de la Ministerul Justitiei,care se stie clar
si sunt si dovezi in acest sens,ca este unul dintre pupilii vecinului de pe strada Zambaccian.A fost implicat in Dosarul Zambaccian in care Adrian Nastase este inculpat si in blocarea Trataului cu Siria,tratat ce trebuia ratificat pentru extradarea lui Omar Hayssam.
Un alt personaj este tovarasul Daniel Constantin, care este mana dreapta al lui Felix si a fost nominalizat la Agricultura.DNA face cercetari cu privire la unele achizitii,deturnari de fonduri si spalare de bani in cazul Dosarului ICA in care este parte Ministerul Agriculturii.
Senatorul si actorul Mircea Diaconu, a fost propus la Ministerul culturii, desi ANI a adus dovezi clare si de netagaduit, ca actorul (caci altceva nu`i) este urmarit penal pentru conflict de interese.
Lista este mare si din dovezile pe care ANI le`a prezentat procurorilor, ne putem da seama de calitatile de necontestat ai acestor diletanti.
Dar vina cea mai mare o poarta Ponta Victor, deoarece nu este indeajuns de barbat sa ia atitudine, el fiind doar o simpla marioneta intr`un joc de culise pe care noi, doar acum incepem sa`l vedem.
USL reprezinta interesele politice, financiare si economice ale vechiului PCR.
Sa nu uitam ca, comunistii au ajuns la putere in Romania anilor 40 prin amenintari, tradare si inlaturarea fizica a patriotilor romani.
Socialismul este comunism, iar se pare ca batranul (oare pana cand?) Iliescu, ajunge din nou la butoane, distrugand si ceea ce a mai ramas.

P.S: nu am amintit nimic despre Marele Chiulangiu.Despre acest „istoric fara catedra”, nu`i nimic de scris…inca doarme.

 

180 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.