pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

CHIRURG cardiac, arestat pentru MITĂ

Caius Glad StreianChirurgul de la Institutul de Boli Cardiovasculare din Timișoara care a fost prins în flagrant în timp ce lua mită, marți după-amiaza, a petrecut noaptea în arest. El va fi prezentat azi instanței cu propunere de arestare preventivă.

Medicul Caius Glad Streian a petrecut noaptea  de marți spre miercuri în arestul Poliției Timiș. El a internat un pacient care trebuia operat pe inimă și a primit de la o rudă a acestuia, mită, 1000 de lei. Ulterior, i-a cerut rudei încă 5.000 de lei, motivând că starea pacientului e critică și că intervenția va fi una complicată. Aparținătorul bolnavului l-a denunțat pe medic, iar acesta a fost prins în flagrant, în timp ce încasa o tranșă de 3.000 de lei din bani.

”Din probatoriul administrat în cauză până la acest moment al urmăririi penale a rezultat faptul că în data de 09.11.2015 inculpatul, în calitate de medic în cadrul Institutului de Boli Cardiovasculare Timişoara, a primit de la o persoană denunţătoare suma de 1000 lei, pentru a efectua o intervenţie chirurgicală unui aparţinător al său. Ulterior, în dimineaţa zilei de 10.11.2015, inculpatul a chemat-o pe respectiva persoană şi i-a comunicat că starea de sănătate a aparţinătorului său este foarte gravă iar intervenţia ce urmează a fi efectuată este foarte scumpă, astfel că suma de 1000 lei este insuficientă, pretinzând încă 5000 lei. În data de 10.11.2015, în jurul orelor 15,00, la solicitarea inculpatului, persoana denunţătoare i-a remis suma de 3000 lei, din cei 5000 lei pretinşi,  acesta fiind surprins în flagrant”, au informat reprezentanții Parchetului.

31 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.