pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Clanurile de rromi, au pus stapanire pe Timisoara!

După ce au ocupat sute de clădiri din centrul orașului, clanurile de rromi din Timișoara vor și străzi cu numele lor. Dincolo de aroganţa celor care au găsit deja o cale să înceapă procedura legală în acest scop sunt efecte serioase pentru mii de timişoreni. Toţi vor fi obligaţi să-şi schimbe actele de identitate, dacă autorităţile locale vor aproba iniţiativa şefilor de clanuri.

Un revoluţionar din Timişoara a propus autorităţilor ca strada pe care se află Primăria Timişoara să poarte numele unui şef de clan ţigănesc, care a murit de cancer.

De exemplu, bulevardul C.D. Loga, pe care se află Primăria Timişoara ar urma să se numească bulevardul Vladimir Cârpaci, după romul care a murit în vară din cauza unui cancer galopant şi deţinea jumătate dintre clădirile de pe bulevard.

Şeful mafiei imobiliare ţigăneşti, Ionelaş Cârpaci, care este judecat pentru că a furat cu acte false… terenurile Primăriei Timişoara, vrea şi el stradă cu numele lui în centrul Timişoarei. El îşi doreşte actuala stradă Nemoianu, scriu site-urile locale din Timișoara.

El  a pus mâna pe clădirile istorice în valoare de 30 de milioane de euro. Nici cumnatul lui Ionelaş, Nicolae Mihai, care este dat în urmărire generală, după ce a scos pistolul la judecătorii de la Tribunalul Timiş, chiar în sala de judecată, nu se lasă mai prejos.

Vrea şi el o stradă cu numele lui: Calea Torontalului, care ar urma să să numească Calea Nicolae Mihai.

Şi Vişinel Stancu Rudolf vrea să-i fie trecut numele pe indicatoare. El a avut mai multe probleme cu legea, iar acum îşi doreşte strada Caraiman, unde are mai multe clădiri.sursa

foto: antena3.ro

32 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.