pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

CNA: executa OTV: mai poate emite pana pe 4 iulie.

Dupa intrarea in politica a lui DDD. a devenit, o persoana de 10 ori, mai incomoda.  Iar ascensiunea lui in sondaje, si in popularitate. Ia speriat pe toti, cei care vor sa puna mana pe tara, normal mai este de furat.

Prin 2000 postul ia fost inchis de tanti Nastase, din zambacian. Normal totul pe interese politice. Acum se intampla la fel. Dar de data asceasta nu este vorba despre culoarea rosie, ci a unui derivat, portocaliu.

Pretestul este cum ca isi face campanie electorala. Da sunt de acord ca asa este. Dar nu este singurul. Campanie electorala isi fac toate”partidele”. DAR  cum PP-DD.  este un pericol pentru ei. normal, ca vor anihilarea lui.

Asa se face, ca dupa nenumaratele amenzi, acum aprox. 15 zile. ia fost injumatatita licenta de emisie la jumatate.

OTV Ramane Fara Licenta

Din acea jumatate, azi a fost injumatatita aceea licenta.

Presa 100%  aservita politic, deja juiseaza, pentru acest veste. Iar titlurile sunt care mai decare, mai rautacioase, si jignitoare la cei care se uita la acest post tv.

CNA a aplicat, marţi, cea mai drastică sancţiune din istorie, a înjumătăţit din nou licenţa OTV, pentru că televiziunea difuzează continuu publicitate politică la Partidul Poporului Dan Diaconescu, în afara perioadei de campanie electorală, astfel că postul mai poate emite doar până la 4 iulie,

Nu stiu de ce am impresia, ca DDD le va trage o mui€. destul de consistenta celor de la CNA. iar cei din presa care acum juiseaza, vor avea parte de un pahar din rezultatul uei.

Nu cred ca DDD este asa de prost, incat sa isi distruga TV. fara a avea ceva la mana. Pare prea linistit. Si eu cred ca aceste decizii politice, vor fi in favoarea lui DDD

Iar mai este curioasa data aleasa 4 IULIE. Care este si  Ziua Independenţei SUA şi a libertăţii.

19 Vizualizari

- ADS -

1 Comentariu
  1. ByREV spune

    Va emite din alta tara via satelit si va „poza” ca post de televiziune cenzurat in romania de catre partidul la putere 😀 … si uite asa DD va lua o felie serioasa de la prosti, … pana la urma cine crede toate promisiunile lui DD decat unul care nare creier mai evoluat decat al unei maimute .

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.