pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Comunicat de presa USL: Privind super-imunitatea!

Ambasada SUA critică modificările aduse marţi Codului Penal, care oferă aleşilor o superimunitate. Critici şi avertismente au venit, miercuri, şi de la Comisia Europeană şi de la Ambasada Olandei, una dintre ţările care se opune aderării României la Schengen.

 

Ambasada Germaniei la Bucureşti a precizat, potrivit Hotnews.ro, că urmăreşte cu „îngrijorare” măsurile legislative din România, cu referire la modificările Codului penal care sporesc imunitatea parlamentarilor, măsuri criticate deja de SUA, Marea Britanie, Olanda şi Comisia Europeană.

 

Poziţia Comisiei Europene privind amendamentele la Codul Penal din România va fi reflectată în raportul MCV din luna ianuarie, a declarat, miercuri, purtătorul de cuvânt Mark Gray, adăugând că oficialii de orice fel trebuie să se supună regulilor referitoare la corupţie şi conflict de interese.

 

Marea Britanie se adaugă corului de critici la adresa modificării Codului Penal, care oferă o superimunitate în faţa legii pentru parlamentari.

 

Ambasada Olandei la Bucureşti a precizat, miercuri, la solicitarea MEDIAFAX, că urmăreşte cu îngrijorare amendamentele la Codul Penal prin care Camera Deputaţilor a scos preşedintele şi parlamentarii din categoria funcţionarilor publici.

 

Comunicat de presa USL:
Cine ne critica, ca preludiu sa ne pupe in cur , si ca finalizare sa ne suga de pulicica, Avem 70% si ni se rupe de toata lumea!!!!!

 

Acest articol este un pamflet.

36 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.