pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Consilier local PSD, reținut sub acuzația de pedofilie

Update 27 iulie 2017 – 12:10:

Surse apropiate anchetei spun că Cristian Gheorghe Brotoiu (foto sus), nu recunoaște fapta spunând că totul are conotație politică deoarece urma să fie numit vicepirmar al localității Breaza. Același surse spun că Poliția Breaza s-a autosesizat și a luat declarații de la mai mulți copii implicați. Se pare că aceasta oferea câte 50 de lei pentru o partidă de sex.

Update 26 iulie 2017 – 22:59:

Potrivit purtătorului de cuvânt al IJP Prahova, Marian Popescu, consilierul a fost reținut, iar în cauză s-a întocmit dosar penal pentru act sexual cu un minor existând suspiciunea rezonabilă că bărbatul bănuit ar fi întreținut raporturi sexuale cu un băiat în vârstă de 14 ani. Mâine va fi prezentat Judecătoriei Câmpina cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Surse apropiate anchetei ne-au spus că acesta ar fi convins minorul în vârstă de 14 ani să facă sex oral și că nu ar fi primul minor cu care acesta ar fi întreținut relații sexuale.

Știre inițială:

În după-amiaza zilei de 26 iulie 2017, Poliția Prahova a reținut pentru cercetări un consilier local din Breaza, acesta fiind acuzat că a convins un minor, un băiat în vârstă de 14 ani, să întrețină relații sexuale cu el. Consilierul este Cristian Gheorghe Brotoiu (PSD)

Potrivit unor surse apropiate anchetei se pare că nu ar fi primul caz.
erotic24.ro

123 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.