pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Cozmin Guşă A cumpărat Petromservice

Acest Cozmin Guşă mai vine pe la tv, si urla cat il tin plamani ca javrele astea portocali fura,si ca au averi nejustificate,gloantele lui sunt indreptate catre Udrea,cocos.blaga, etc.

Azi a aparut o stire „bomba” Cozmin Guşă A cumpărat Petromservice, Da ati auzit bine,Cozmin Guşă A cumpărat Petromservice acum de unde are atatia bani, nici el nu mai stie, dar cu siguranta a muncit mult,nu a fumat,mancat etc.

PSV Company, fosta Petromservice, a fost cumpărată în dimineaţa de 7 noiembrie 2011, cu câteva ore înainte ca Liviu Luca, Sorin Ovidiu Vîntu şi directorii companiei să fie reţinuţi de procurorii Parchetului General pentru devalizarea societăţii.

Vedeti oameni buni cum se roaga „Guse”  la Dumnezeu? asa a primit o asemenea avere!!!

Dezvăluirea a fost făcută, ieri, pentru „Adevărul”  de Cozmin Guşă (41 de ani), care deţine jumătate din acţiunile noii societăţi care a preluat fosta Petromservice. „Elbahold a fost cumpărată de Strategies – Research – Investment SRL, persoană juridică română. Acţionari: 50%  – Cozmin Guşă, 50%  – Maricel Păcuraru, administrator unic- Cozmin Guşă. Prin achiziţia Elbahold, în acest moment, PSV a devenit o afacere 100% românească”, a declarat Cozmin Guşă. El a refuzat însă să dea detalii despre tranzacţie şi despre suma cu care a achiziţionat compania aflată în insolvenţă. Adevarul

Este extrem de interesant ce am  ingrosat la inceput,coincidenta nu?(nu cred in coincidente) Acum ceva timp se spunea ca Gusa este o sageata KGB.(nu ca nu ar fi adevarat)

Acuzatile de om al securitati vine chiar de la un om cu care a fost in pat(pardon partid) PIN(Paeridul Informatorilor Romani) Aurelian Pavelescu spune ca motivul pentru care a fost dat afara din PIN este pentru ca a cerut detalii despre finantarea partidului. El spune ca banii vin de la serviciile secrete, care il controleaza pe Cozmin Gusa. La rindul lui, Gusa a refuzat sa raspunda acuzatiilor.

Este normal ca acest „om” nu este prea curat, dupa cate se spune pe net prin ani 2000 era chiriasi la bloc, Acesta este omul de afaceri care reprezinta romania, Pana sa intre in politica, nu se putea kka de foame iar acum are miliarde de euro.

Acum trebuie sa fim tampiti ca acest „mascarici” este adevaratul proprietar al Petromservice, este doar o acoperire, este  doar  o fantose. sforile sunt trase de SOV+MOSCOVA. (parerea mea)

Nu ne ramane decat sa ne bucuram de moartea lor, Pentru ca in Romania nu exista lege,justitie(toata este corupta)

 Numai o minte diabolica mai poate crede in dreptate. in Romania

 

37 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.