pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

„Crima organizata” la Camera de Comert Bucuresti

Dupa cum tot spuneu, Romania este condusa in proportie de 99% de crima organizata, clanurile mafiote etc. Coruptia in institutile statului, este generalizata. Nimeni nu pateste nimic, sew face doar un tamtam de presa, si atat. Spagile de miliarde se incaseaza zilnic. de la cei care incaseaza, se duce mai sus pe rang ierarhic.

Acum 2 zile a aparut o stire halicunanta, care confirma coruptia generalizata, si ca: Salarul este fudulie. Spaga este temelie.

Seful Camerei de Comert Bucuresti, Sorin Dimitriu,  este cercetat în stare de libertate( cum dracu sa faca asta puscarie) El este acuzat ca cerea pana la 70% din salariile angajatilor. Sunt cazuri unde se lua si 99% din salariu.

DNA  ii mai cercerteaza si  pe Gabriel-Dan Mihut, director general, si Gabriela Dumitriu, consiliera lui Sorin Dimitriu, toti find sefii  acestei instituti. Acuzatile aduse sunt normale in acesta tara, unde coruptia generalizata, este sfanta. Ei sunt  acuzati de constituire a unui grup infracţional organizat, șantaj și abuz în serviciu contra intereselor persoanelor.
Potrivit DNA, în perioada iunie 2010 – martie 2012, în calitate de preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie a Municipiului Bucureşti, Petre Sorin Dimitriu, în asociere cu alte persoane cu funcţii de conducere în cadrul aceleiaşi instituţii, între care Gabriel Mihuţ, director general al CCIB şi Gabriela Dumitriu, consilier al preşedintelui CCIB, au constrâns opt angajaţi ai instituţiei, prin ameninţarea cu încetarea contractului de muncă, să dea lunar o sumă de bani cuprinsă între 30% – 70% din valoarea drepturilor salariale cuvenite, precum şi să semneze, lunar, un înscris intitulat „contract de sponsorizare” cu instituţia, având ca obiect aceste sume de bani.

Daca sa ajuns sa se ceara 70%, sau peste, comisiun. din salariu, Ne putem doar imagina cata spaga se incasa zilnic. altfel doar un tampit, accepta sa dea aceste comisioane acestui, „infractor” pus in functie de conducere.

Aceste practici, sunt generalizate, cam in toate institutile din romania, Mai ales in cele care spaga zilnica  incasata de la portar, femeie de servicii etc. se ridica la peste 2-3 mii de eueo pe zi.

Acest caz. dovedeste ca cele spuse de mine. sunt reale. Crima organizata conduce romania.

Iar acest caz, se va rezolva, ca toate celelalte, adica. in cel mai fericit caz 1-2 ani cu suspendare.

 

22 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.