provident.ro
ideall.ro
otter.ro

Cui ii este frica de PP-DD?

2

Acum aprox.1 an DDD s-ia facut un partid. Initial ia dat numele de PP(Partidul Poporului) dupa infintare la o scurta perioada de timp.Tribunalului Bucureşti ia revocat actul de constituire dat chiar de ei. Ulterior sa infintat sub numele de PP-DD.  Sa nu uitam ca ulterior sa inregistrat pe numele Basescu. miscarea populara PP.(normal ca este o manevra)

Atunci toata lumea ii lua la misto. nu aveau sanse. Dar ulterior totul sa schimbat radical. PP-DD. a inceput sa ia amploare in numarul foarte mare de membri.si in numarul foarte mare a adeziunilor adunate. Dupa care a venit randul sondajelor de opinie. Aici toti au avut surprize mari, Procentele sunt destul de mari.

In primele sondaje de anul trecut PP a fost pe locul 3. in unul din sondaje avea 8%. in altul 16%. Oricum eu nu am incredere in aceste sondaje. Aceste sondaje au ca scop doar manipularea populatiei.

Dan Diaconescu,locul trei în topul încrederii

Cand au vazut „hoti” ca gluma se ingroasa, au inceput atacurile de tip securiste.Prima data au inceput sa spuna ca acest PP este de fapt condus de Basescu.

Dupa care au scos zvonul: Dan Diaconescu în UNPR. nu a prea mers cu asta.

PP-DD a facut alt pas. a intrat in parlament. cu un deputat independent Daniel Oajdea. fost in PDL.Atunci unul din hoti de „varza” a romaniei a declarat:

Gheorghe Nichita primarul Iaşiului. „De obicei, cine se aseamănă se adună. Fiecare va primi după cum electoratul va aprecia” Se spune ca acest … este unul din capii mafiei din Iasi!

Cezar Preda:  „Sacul şi petecul, s-a dus omul unde îi era locul. Dar nu ştiu cât îl ţine. Mai era un mititel care se plimba de la partid la partid. Ciuhodaru. S-ar putea sa ajungă tot acolo”

Acum se pare ca sau pus tunurile mai abitir pe acest partid. Azi sa publicat un Advertorial  pe una din „curvele”presei din romania.Continutul a fost facut cu o dibacie. tipica securista,

O femeie din Bucureşti merge la ţară, într-un sat din Argeş. Pe uliţă, ca pe multe uliţe din ţara aceasta, dă de un om care strânge semnături pentru „domnul Dan”. Omul o îmbie să dea şi ea cu subsemnatul pe lista românilor care îl susţin pe „domn președinte”. Femeia, cu alte vederi şi orientări, răspunde: „Lăsaţi-mă cu Dan Diaconescu al vostru!”. Iar omul, extrem de serios, îi răspunde: „Păi ce, măi Tanţo, îţi strică 80.000 de lei?”. Continuarea acestui Advertorial se gaseste pe FORUM

Eu ma intreb? De cine a fost comandat acest advertorial. PD-L sau USL?

17 Vizualizari

- ADS -

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
OTV ramane fara licenta – Realitatea Fara CenzuraADRIAN Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
ADRIAN
Guest

Libertate, te iubim, ori învingem, ori murim! Traiasca Romania libera de hoti si tradatori! MARE ATENTI PENTRU CIOCOII VECHI SI NOI!!! Noi Vrem Pământ! Flamând si gol, far-adapost, Mi-ai pus pe umeri cât ai vrut, Si m-ai scuipat si m-ai batut Si câine eu ti-am fost! Ciocoi pribeag, adus de vânt, De ai cu iadul legamânt Sa-ti fim toti câini, loveste-n noi! Rabdam poveri, rabdam nevoi Si ham de cai, si jug de boi Dar vrem pamânt! O coaja de malai de ieri De-o vezi la noi tu ne-o apuci. Baietii tu-n razboi ni-i duci, Pe fete ni le ceri.… Read more »

trackback

[…] Cui ii este frica de PP-DD? Am facut si eu reclamati. Dar toate au avut un raspuns, clar. NU ESTE ASA. cu toata ca sa vazut clar ca asa este. Dar cum dracu sa sanctionezi, pro.tv. rtv. realitatea tv. hantenele etc. Parerea mea personala. este asta. Acesta institutie este 99.99% imolicata politic. si sanctiunile se dau in functie de interese.(Nu pot spune 100%, sa nu ma vad cu prosti la tribunal. Oricum. parerea mea  referitor la PP-DD. este urmatoarea. Sa facut o mare “gresaeala”. pentru ca in situatia data, va urca in sondaje cel putin 20%. in urma aceste… Read more »