pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Cui ii este frica de PPDD? si comanda advertoriale?

Am observat o ampla  campanie de presa impotriva DDD, OTV, PPDD. dar si o campanie de ampluare a telespectatorilor acestui post. cat si a celor care voteaza acest partid.

Sunt forumuri (ex: softpedia) unde aceste subiecte sunt interzise. Acum se pare ca a ramas unu, care este destinat batjocoriri membrilor de partid, telespectatorilor acestui post etc.

Presa din romania, care in proportie de 99,99%  este cladita pe bani furati de 22 de ani, si normal aservita politic. primesc ordine de a posta pe jegurile lor, advertoriale critice, batjocoritoare indreptate asupra postului, si a partidului. si jignirea celor care voteaza cu acest partid.

Azi a aparut o stire in presa germana. preluata de RTV. dar cum era si normal, sau adaugat cuvinte jignitoare, in articolul romanesc, care se spun ca ar fi fost scrise de hitleristi.

Titlu:

„Haznaua extremei drepte”. Ce crede presa germană despre OTV

„CNA interzice un post privat din cauza propagandei politice. Postul tv este considerat haznaua susţinătorilor unui partid de extremă-dreaptă. Decizia a fost luată din cauza propagandei politice permanente şi unilaterale. OTV mai are dreptul să emită doar până la 28 septembrie, deşi licenţa îi expiră abia la 1 aprilie 2013”, scriu jurnaliştii  germani de la Tageszeitung, citaţi de ziare.com.

Atunci cand descriu postul de televiziune, jurnalistii germani afirma ca „OTV, un post tv extrem de tabloidizat, face reclama permanenta unui singur partid, creat de patronul, redactorul-sef si moderatorul-vedeta al postului, Dan Diaconescu, sub numele de Partidul Poporului Dan Diaconescu (PPDD).

In sondaje, PPDD se situeaza la 11%. In iunie vor avea loc alegeri locale in Romania, in timp ce in noiembrie se vor organiza alegeri parlamentare. Nababul Dan Diaconescu nu este membru al partidului, insa vrea sa candideze din partea PPDD la functia de presedinte in cadrul alegerilor prezidentiale programate in 2014”, mai scriu jurnalistii.

Cotidianul german prezinta si promisiunile electorale ale lui Dan Diaconescu, subliniind-o pe cea conform careia fiecare roman care isi va deschide o firma va primi 20.000 de euro.

„Partidul lui Diaconescu este considerat, printre altele, drept un posibil canal colector pentru sustinatorii de pana acum ai partidului de extrema-dreapta Romania Mare, aflat in deriva”, conchid jurnalistii germani. rtv

Daca mergem si aruncam o privire peste articolul original,  nu se vede sa apara  cuvantul Haznaua

Totusi cui ii este frica de acest partid? Si comanda aceste advertoriale jignitoare?  Eu cred ca implicate sunt toate partidele politice, si toata presa aservita politic, si care traieste pe bani furati. DETALI

18 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.