pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Cupru Min Abrud: Va fi „vandut” maine

Romania a fost jefuita de 22 de ani, cam de tot ce sa putut. Si inca se jefuieste cam de tot, Pentru ca mai exista de furat. Fabricile si uzinele, trebuie demolate, si in locul lor sa se planteze, „malluri” pentru a se merge la „sopmping la mall” cartiere rezidentiale,sau cladiri de birouri etc. si in general vandute la fier vechi. Sau daca au sanse sa mai ramana in picioare, vor fi vandute unor investitori strategici. Care ulterior va instaura sclavia in acea fabrica.

Daca cumva este ceva profitabil, petrol, gaze, apa, aur, cupru, minereuri etc. Atunci este obligatoriu, sa fie date pentru un leu, strainilor.sau romanilor care sunt planificati, pentru asta. dinainte de a fi scoase la vanzare.

Doctrina De Partid:Jaful National

Acum ceva timp, Tariceanu, a dat resursele din insula serpilor, inainte sa fie a romanilor, Si acum are tupeul”jegos” sa dea lecti de morala.

Foto: ziarulunirea.ro

Planificat pentru „privatizare” este de maine.Cuprumin.Ce face?

S.C. Cupru Min S.A.

Obiectul principal de activitate al S.C. CUPRU MIN S.A. ABRUD:
exploatatrea si livrarea in forme specifica a resurselor/rezervelor de minereu cuprifer din perimetrul minier Rosia Poieni
Activitati secundare:
producerea si comercializarea agregatelor de cariera
operatiuni de perforare si derocare cu materiale explozive
asistenta tehnica in domeniul minier  Mai ,ulte detali pe PAGINA OFICIALA

Cine vrea sa o cumpere? Normal” investitori” strategici, straini, impusi de „fmi” acestia sunt din: AUSTRALIA, OLANDA, CANADA, BULGARIA.

Dupa cum se stie. pentru licitati trucate, trebuie sa fie si un naparlit, care nu are sanse, doar asa de dragul imagini, a intrat si BULGARIA.

Firmele sunt:

1) OZ Minerals = Australia

2) Ellatzite-Med AD = Bulgaria

3) Roman Copper Corp = Canada

4) Dundee Holding B.V=  Olanda

Oricum dupa parerea mea. cel putin una din aceste firme, este un  offshore. Cel putin despre Roman Copper Corp. nu se stie nimic.

Acum ramane de vazut. cine va fi „investitorul” strategic. Cu toate ca eu cred ca Roman Copper Corp, are sanse de cel putin 70%. pentru ca. nu se stie nimic. Are in numele firmei ROMAN. Care poate da senzatia ca ar fi firma romaneasca.

Licitaţia pentru  „privatizarea” Cupru Min va avea loc luni, 26 martie.  Preţul de pornire a licitaţiei va fi de 60,6 milioane euro.

Capitalul social al Cupru Min, este de 24,18 milioane de lei. Dar cum este regula. Inainte de a fi”privatizata” acel morman, de fier vechi. trebuie sa functioneza in pierdere. cu profit. minim. pierderi enorme. Ca dupa vanzare in sec 2. sa devina o mina de aur. foarte profitabila. Normal toate aste in cardasie cu conducatori tari. Sa ne gandim doar la spaga primita!?

Eu merg pe varianta.3 si 4.

Despre acest „jaf” am mai scris, acum ceva timp. Cuprumin. era pe lista. Urmeaza si restul. in curand.(pana la sfarsitul anului)

Se Pregateste Un Nou Jaf National

26 Vizualizari

- ADS -

1 Comentariu

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.