provident.ro
ideall.ro
otter.ro

Cursul BNR la un nou MAXIM ISTORIC(Dezastrul acum incepe)

1

Azi Mugurel, sa trezit cu penisul sculat, si a crescut euro la niste cote imense. Dar presa aservita politic, si ocupata cu felati, si lins de cur, a noului imparat Ponta, tac, Dar  problemele pentru romanii, abia acum urmeaza.

Initial la caderea Guvernul Ungureanu  sa inregistrat un pret de 4,4010 lei/euro. Azi a venit vestea cea mare. Cotaţiile au trecut de 4,4 lei/euro dupa ora 13:00, cand BNR anuntat  cursul de referinta. In jurul orei 13:40, euro era cotat pe piata interbancara la 4,4045 – 4,4050 lei, iar cel mai recent transfer a fost realizat la 4,4045 lei/euro.

Adrian Vasilescu, consilierul guvernatorului BNR. A declarat, “Este absolut firesc, a căzut guvernul. Leul a ieşit din ritmul firesc, de la 4,36-4,37, cât se tranzacţiona în ultima lună, a ajuns la 4,39 acum”,

Toata lumea tace. Dar asta va duce la. Cresteri semificative la toate produsele, utilitatile, rate etc. Cum ar fii,

  • Pretul la utilitati, apa, gaz, curent, internet, telefon, cablu etc.
  • Combustibil, benzina, motorina, petrol etc.
  • Pretul la, paine, carne, legume, fructe, zarzavaturi, tot ce inseamna aliment.
  • Pretul la, imbracaminte, incaltaminte, mobila, aparaturi electronice etc.
  • Si sa nu uitam, de ratele la banci, care vor creste consistent.

Eu cred ca, nu mai este mult, si euro va ajunge la 5 lei.

 

18 Vizualizari

- ADS -

1
Leave a Reply

avatar
1 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
axelluny Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
axelluny
Guest

”Eu cred ca, nu mai este mult, si euro va ajunge la 5 lei.” A profitat și curva asta de bancă națională ca să mai speculeze un pic pe euro.Când aud pe la tv că vezi doamne banca trebuie să intervină că să reglementeze speculațiile din piață îmi vine rău.Politica financiară doar banca națională o face și nu există speculatori.Singurul speculator este BNR,și ca să fiu foarte clar speculează pe prăpăditele de bănci din țară.Concluziile sunt clare.Dacă economia …sau așa zisă economie vrea un pic de inflație pentru a se putea mării în siguranță salariile acest lucru va urma.Nimic nu… Read more »