pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

CUTREMURATOR: Liviu Dragnea este URMĂRIT PENAL Intr-un dosar politic!

1dragnea +dna UPDATE: DNA a dispus extinderea urmăririi penale față de Liviu Dragnea pentru instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual, ambele în formă continuată.
”În perioada iulie 2006 – decembrie 2012, suspectul Dragnea Nicolae Liviu, în calitate de președinte al Consiliului Județean Teleorman, respectiv de președinte al organizației județene a unui partid politic, cu intenție, a determinat-o pe inculpata Alesu Floarea, la acea vreme director executiv al Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Teleorman să își încalce atribuțiile de serviciu prin menținerea în funcție și implicit plata drepturilor salariale pentru două angajate ale aceleiași instituții.
În realitate cele două persoane și-au desfășurat activitatea la sediul organizației județene Teleorman a partidului politic al cărui președinte era suspectul Dragnea Nicolae Liviu, aspect cunoscut de acesta din urmă”, se arată într-un comunicat DNA.
Astfel, susțin procurorii, persoanele în cauză au primit salarii necuvenite în cuantum de 91.362 lei.

”Două angajate de la Protecția Copilului nu au venit la serviciu și eu aș fi îngăduit acest lucru. Eu am calitate de suspect”, a declarat Dragnea la ieșirea de la DNA.

 

 

Fosta soţie a lui Liviu Dragnea, urmărită penal de DNA pentru abuz în serviciu

Acesta a mai precizat că doar a luat act de noua calitate și că peste două-trei zile va afla mai multe detalii.
Dragnea a mai spus că nu crede că imaginea partidului va avea de suferit din cauza calității de suspect pe care o are în acest dosar.

35 Vizualizari

- ADS -

4 Comentarii
 1. Meca Bogdan spune

  Deci, Dragnea este cercetat ca nevasta-sa nu le-a dat afara de la munca pe niste fufe venite pe acolo cu pile.
  Ma intreb cand o sa aiba dna-ul timp sa cerceteze miliardele de E furate pe timpul lui Boc

 2. Gont George spune

  Si care e folosul necuvenit obtinut de Dragnea pentru ca cele doua n-au fost la serviciu? Mai inventati mult dosare? Demisia, Kovesi!

 3. Emilia spune

  E groasa rau de tot pentru PSD. Intr-un fel isi merita soarta , caci au votat ca oile , in unanimitate un presedinte cu probleme penale , de parca altcineva nu putea ocupa aceasta functie !

 4. Gont George spune

  Bai procurori de rahat mai inventati multe acuze aiuristice vedeti bai ca si a pus pantofii invers si a incalcat legea

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.