pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Dacia introduce cutia de viteze robotizată Easy-R şi versiuni Prestige pentru Logan MCV şi Sandero

Sandero Stepway (Copy)Constructorul auto Dacia a anunţat luni că începând din luna iunie, pe versiunile Laureate şi Prestige ale modelelor Logan, Logan MCV şi Sandero, precum şi pe Sandero Stepway va fi disponibilă o cutie de viteze robotizată, denumită Easy-R, la un preţ cu 500 de euro mai mare decât cel al versiunii manuale, informează un comunicat de presă al companiei.

Noua transmisie va fi disponibilă în versiuni specifice, cu 5 trepte pe motorizarea TCe 90 CP şi, respectiv, cu 6 trepte, pe motorizarea 1.5 dCI 90 CP, ambele asociate cu sistemul Stop & Start. Cutia dispune de un sistem de acţionare electromagnetic (pilotat de un calculator) care asigură debreierea, schimbarea vitezelor şi acţionarea ambreiajului în locul şoferului. Ea dispune de două moduri de funcţionare, adaptate tuturor nevoilor: Drive sau Manual (Impulsional). Preţurile variază între 10.350 euro (TVA inclus) pentru modelul Logan Laureate 0.9 TCe 90 CP Easy-R şi 13.600 euro (TVA inclus) pentru modelul Logan MCV Prestige 1.5dCi 90 CP Easy-R.

De asemenea, Dacia informează că modelele Logan MCV şi Sandero vor beneficia, începând din luna iunie, de propriile versiuni Prestige la fel ca şi Dacia Logan. Astfel, echipamente precum sistemul de climatizare cu reglare automată, planşa de bord specifică sau comanda geamurilor electrice integrată în portiere devin disponibile pentru trei din cele mai solicitate modele Dacia.

Versiunile Prestige sunt disponibile cu o gamă completă de motorizări, atât pe benzină, cât şi diesel. Amatorii propulsoarelor pe benzină pot astfel alege între motorul 1.2 16V, de 73 CP, apreciat pentru consumul redus şi blocul TCe de 90 CP. Oferta diesel este alcătuită din motorul 1.5 dCI, în cele două variante de putere, de 75 CP şi 90 CP. Preţurile variază între 9 500 Euro (TVA inclus) pentru modelul Logan Prestige echipat cu motorul 1.2 16V de 73 CP şi 13 600 Euro (TVA inclus) pentru modelul Sandero Prestige, echipat cu motorul TCe 90 CP şi cutie Easy-R.

Compania Dacia a fost preluată de Renault în anul 1999. Relansată în 2004 cu modelul Logan, Dacia a devenit un jucător de notorietate pe piaţa auto europeană.

175 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.