pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Deputatul Mihail Boldea, cercetat pentru inselaciune!”tunuri imobiliare!”

Se stie ca coruptia in romania, este generalizata! Se mai stie ca. Crima organizata, clanurile mafiote, conduc romania. Eu tot spun asta.dar oricum nu conteaza.

Locuintele,terenurile, sunt principalele vizate de acesti infractori. Azi a aparut o stire care suna cam asa.

Deputatul(este obligatoriu) Mihail Boldea, un avocat, (acesta este indispensabil)un fost arbitru(asta probabil, arbitra OO-le astora 2)  si inca  alte 19 persoane sunt cercetate de DIICOT pentru inselaciune, fals in inscrisuri si uz de fals, într-un caz privind terenuri ce erau indisponibilizate in vederea confiscarii speciale in cauze penale si apoi trecute în proprietatea membrilor acestui grupare „mafiota”

Dupa cum se stia deja Capo di tutti capi era,  Acest „parlamentar” Boldea a intrat în Parlament pe listele PDL, dar se spune ca acum face parte din grupul deputatilor UNPR.(Eu stiam ca este independent?)

Se mai spune ca ( haha ; cred ca e bancul mileniului) Procurorii DIICOT din  Galati au destructurat un grup  de mafie organizata, In acest grup erau inplicati(sunt convins, ca nu sunt doar astia) 22 de persoane, Normal erau implicati, oameni de vaza,  un deputat, un avocat, un fost arbitru. Arbitru are o istorie foarte stufoasa. Este specializat cu diploma, in savarsirea infracţiunilor de înselaciune, fals în înscrisuri oficiale şi uz de fals,

In mare asta este,Crima organizata conduce romania. Sunt ferm convins. Ca este o inscenare politica. Iar acestii”domni” sunt cinstiti.

Eu sper ca justitia sa faca dreptate. Si sa nu-i condamne.

 

16 Vizualizari

- ADS -

1 Comentariu
  1. […] Deputatul Mihail Boldea, cercetat pentru inselaciune!”tunuri … (Publicitate) eMAG.ro – cea mai variata gama de produse […]

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.