pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Din lipsa unei camere de deţinere dotată pentru handicapaţi.Infractori pot ramane liberi!!!

Tupeul jegos al coruptiei din Romania. nu va disparea, O Judecătoarea  a decis marţi eliberarea lui Sorin Ovidiu Vîntu din lipsa de mobilitate a acestuia, imobilizat într-un scaun(electric) rulant, îl pune în situaţii ce presupun un efort suplimentar considerabil pentru a se adapta traiului într-o cameră de deţinere nedotată pentru persoane cu handicap, anunţă.

Pentru puscarie sunt apti doar cei fara relati,si cei care au furat gaini. Oare batrani aia de 70 de ani care au scos din pamant 4 tarusi, suporta detentia? Dau eu raspunsul DA. pentru ca sunt doar niste muritori de rand.

Graţiela Lăzureanu de la Judecătoria sectorului 1 Bucureşti a decis marţi ca Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar să fie judecaţi în stare de libertate, însă cei doi au rămas în arest întrucât Parchetul a declarat recurs. Joi, recursul a fost respins, iar decizia este definitivă.RealitateaTV

Azi Tribunalul Bucureşti a decis, ca omul de afaceri Sorin Ovidiu Vîntu şi Ion Ilie Cezar să fie judecaţi în arest preventiv. Astfel, Tribunalul a respins recursul procurorilor împotriva deciziei din 24 mai a Judecătoriei Sectorului 1, care a dispus revocarea arestării celor doi. Decizia este definitivă. hotnews.ro

Afirmatia asta este deja peste tupeul jegos imaginabil.

Vîntu a afirmat că, după ce a decis să se implice în viaţa socială a ţării, „din dragoste pentru semeni”, a demarat o serie de proiecte, afirmând că a şcolarizat, din fonduri proprii, 3.000 de specialişti în domeniul financiar, iar majoritatea instituţiilor financiar-bancare lucrează în prezent cu oamenii pe care el i-a format. De asemenea, omul de afaceri a afirmat că a construit 11.000 de locuri de muncă şi că, timp de trei ani, a furnizat reviste culturale şi ştiinţifice petnru şcolile din mediul rural.


17 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.