StarShinerS.ro
ideall.ro

- ADS -

DIRECTOAREA BĂTĂUŞĂ de la o grădiniţă privată din Bucureşti a fost REŢINUTĂ

2

directoare-Ioana Neagu (Copy)Directoarea grădiniţei „Flipper Garden” din Bucureşti, Ioana Neagu, filmată când agresa copiii de care ar fi trebuit să aibă grijă, a fost reţinută, miercuri, pentru rele tratamente aplicate minorului.

Potrivit unor surse din Poliţie citate de Mediafax, directoarea grădiniţei a fost reţinută pentru 24 de ore, după ce mai mulţi părinţi au depus plângere la Secţia 17 a Poliţiei privind tratamentul agresiv pe care îl avea directoarea faţă de copii.

Pe imaginile surprinse pe camerele de supraveghere din grădiniţă se vede cum femeia trage de păr un copil şi îl loveşte peste faţă, în timp ce ţipă la el. Mai mult, femeia îl duce pe copil într-un loc ferit, unde se repede asupra lui şi îl bruschează. După minute în şir de tratament traumatizant, copilul urcă scările de-a buşilea şi se duce spre clasă, relatează aceeaşi sursă.

 

 

În alte imagini, suprinse tot pe camerele de supraveghere, de această dată în dormitorul copiilor, se vede cum aceeaşi femeie dă năvală în cameră şi ia, pur şi simplu, pe sus, din pătuţ, doi copii. Îi trage puternic de braţ şi îi dă afară din cameră. Alte imagini o arată pe femeie în timp ce ceartă copiii şi îi trage de haine.

60 Vizualizari

- Advertisement -

2
Leave a Reply

avatar
2 Comment threads
0 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
1 Comment authors
Ludmila CebotariPOZE: Ioana Neagu, directoarea grădiniţei Flipper-Garden din Bucureşti – RealitateaFaraCenzura.ro Recent comment authors
  Subscribe  
Notify of
trackback

[…] DIRECTOAREA BĂTĂUŞĂ de la o grădiniţă privată din Bucureşti a fost REŢINUTĂ […]

Ludmila Cebotari
Guest
Ludmila Cebotari

Daca o institutie poate functiona de 14 ani fara autorizatie sa ne mai miram ca se intampla tragedii de genul „Colectiv” ? Ar trebui aspru amendati,fara exceptie, toti cei care ar fi trebuit sa acorde (sau nu) autorizatiile si pedepsita exemplar cea care nu a solicitat acest lucru.
Apropos, doamna in cauza a platit in tot acest timp impozite???
Despre „tratamentul” aplicat copiilor nu mai e nimic de comentat, pur si simpllu de neimaginat!