pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Două fete din județul Iași, date dispărute!!

Două fete în vârstă de 14 şi 15 ani au fost date dispărute şi sunt căutate cu disperare de părinţi şi Poliţie.

Carmen Ciofu
Carmen Ciofu

La data de 29 iulie, în jurul orei 22.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 9 Poliție Rurală Hârlău au fost sesizați de către o femeie, de 43 de ani, din comuna Belcești, despre faptul că, la aceeași dată, în jurul orei 13.30, fiica sa CIOFU CARMEN, de 14 ani, a plecat de la domiciliu  și nu a mai revenit”, informează IPJ Iași.

 

Carmen este înaltă de 1,60 m, are circa 48 de kilograme, tenul deschis, ochii căprui și părul lung, şaten. Când a plecat de acasă purta un tricou alb și pantaloni gri și era încălțată cu pantofi sport, negri.

 

 

O altă fată, în vârstă de 15 ani, a plecat de acasă, în aceeași zi și nu s-a mai întors.

În seara de 29 iulie au fost reclamate două dispariții de fete minore, iar polițiștii din Iași fac ionvestigații opentru a le găsi.

La ora 21.00, polițiștii din cadrul Secției nr. 1 Poliție Rurală Iași au fost sesizați de către un bărbat, de 60 de ani, din comuna Holboca, despre faptul că, la aceeași dată,  în jurul orei 12.00, fiica sa, IOVIȚĂ ALECSANDRA, de 15 ani, a plecat de la domiciliu  și nu a mai revenit”, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Fata este înaltă de 1,65 m, are cam 43 de kilograme, părul lung, negru și ochii căprui.Când a plecat de acasă era îmbrăcată cu un tricou negru și blugi negri, și încălțată cu pantofi sport negri, cu talpă albă.

 

Persoanele care pot oferi informaţii care să ajute la depistarea fetelor sunt rugate să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie sau să apeleze gratuit numărul unic de urgenţă 112.

13 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.