pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Dragoste intre o profesoara si un elev la Timisoara

Se tot spune in romania, si nu numai, ca iubirea intre un profesor, si un elev, indiferent de sex. este interzis. Eu personal  nu stiu de ce? Atata timp cat totul este acceptat de ambele parti. Si normal, ca elevul sa nu fie sub 14-15 ani. Nu ca imbecilul ala, care intretinea relati sexuale, cu o eleva de 12 ani.

Azi a aparut o stire in presa, in special cea de scandal, care face trafic din asta.

Poveste de dragoste interzisă. Dintre o  profesoara de la colegiul Ion Vidu din Timişoara a fost surprinsa în timp se săruta cu unul dintre elevii şcolii. Băiatul este elev în clasa a 11-a. cei doi au fost filmati de un onanist, sau unul care este invidios, ca el nu are posibilitatea de a o saruta pe profesoara.

 Întreaga scenă se petrece într-o sală de repetiţii a Operei Române din Timişoara, unde profesoara este angajată ca balerină. La Liceul de artă această este doar colaborator şi predă la o clasă de a opta. 

Conducerea şcolii spune că nu ştie când au fost filmate scenele, şi cum balerina colaborează cu liceul din luna noiembrie, există posibilitatea ca ele să fie filmate înainte. 

O anchetă internă a fost deja demarată, iar directoarea liceului spune că balerina nu va mai preda la liceul de muzică. În plus, aceasta şi-a anunţat deja intenţia de a-şi da demisia de la liceu.

Băiatul este un foarte bun balerin şi de doi ani de zile dansează în spectacolele Operei Române din Timişoara. sursa 

Eu nu stiu ce se tot kk. presa pe ei. stiu ca traficul este unul semificativ pe acest subiect. Dar de ce naiba nu ii lasa in pace, sa faca ce vrea ei, pana la urma ambi sunt tineri, si nu se stie daca, au avut si relati sexuale impreuna. Sarutul nu este interzis. Nu a omorat pe nimeni, nu au facut nimanui rau,
Viata este scurta, si merita traita.  Iar imbecili, aia de directorii, repede se reped sa demita pe profesor/profesoara. Normal profesorii, intre ei au tot dreptul. Eu cred ca in multe cazurii, directorii barbati sunt invidiosi pe elevii,

20 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.