pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

DRAMATIC Larisa Drăgulescu nu mai are bani pentru mancare şi tratamentul copiilor

In romania. peste 5 mil. de romani. nu  mai au ce pune pe masa, nu isi mai permit, sa puna de mancare pe masa la copiii. Nu isi permit, sa faca un tratament, cand copiilul este bolnav. Sa nu mai spunem, de situatia. in care unul din copii, sufera de o boala, care necesita tratament, indelungat. sau permanent.

Dar normal,majoritatea poporului.  este infim, si pot murii linistiti. Conteaza doar ca anumite, persoane cunoscute, care sunt in acesta situatie.

Azi a aparut o stire

Larisa Dragulescu nu mai are bani pentru mancarea copiilor

Fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu a ajuns in pragul disperarii.

Femeia nu mai are bani nici de paine, iar fiica sa nu a mai fost sa isi faca tratamentele de mai bine de trei luni: „Stam la Resita la tatal meu. Mama a plecat in Italia sa castige un ban sa nu murim de foame. Am ajuns la capatul puterilor, nu mai am bani nici de mancare, de tratamentul copilului nici nu se mai pune problema. Marian nu si-a mai vazut copiii de mai bine de un an si jumatate. Un telefon nu le mai da. Nici pensia alimentara de mizerie nu le-a mai trimis-o de un an. Copiii sufera ca tatal lor nu le raspunde la telefon. Ei nu vor sa-i ceara nimic, doar sa il auda”,  Bârfa Zilei.

Cum este normal, acest subiect prinde la public. Dar conteaza ca in acesta situatie, este Larisa Dragulescu, Fosta sotie a gimnastului Marian Dragulescu. Daca era vorba. de un om de rand. nu era nimic important.
Defapt. nici nu este important,. In romania este normal, ca om de rand. sa nu ai ce manca. Cand vine vorba de „vedete” totul se schimba radical.
17 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.