pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

DRAMATIC! Liviu Dragnea: Am fost foarte afectat de imaginea Liei Olguța Vasilescu în cătușe.

Udrea-Dragnea-si-cu-Ponta-la-mareLiderul PSD, Liviu Dragnea, a anunțat miercuri candidatul PSD la Primăria Sectorului 2, care îl va înlocui pe Neculai Onțanu în cursa electorală, după arestarea acestuia într-un dosar de corupție. Președintele PSD a vorbit și despre cazul primarului Craiovei, Lia Olguța Vasilescu, reținut miercuri pentru luare de mită, folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite și spălare de bani.

”La Sectorul 2, decizia politică pe care am luat-o este să avem candidat pe domnul Mihai Toader, actualul viceprimar al Sectorului 2, membru PSD. Am avut și o discuție cu UNPR și agreează și dumnealor această candidatură. Am stabilit ca în următoarele zile să găsim o formulă de colaborare la nivelul întregului București. La Zalău, domnul Ionel Ciunt; la Alba – Cătălin Potor; la Ploiești – Cristian Ganea”, a anunțat Dragnea.

Liviu Dragnea: Am fost foarte afectat de imaginea Liei Olguța Vasilescu în cătușe

Referitor la reținerea primarului Craiovei, Liviu Dragnea a declarat că imaginea cu Lia Olguța Vasilescu încătușată au avut un puternic impact emoțional asupra membrilor PSD.

”În ceea ce privește cazul Olguței Vasilescu, și eu, ca toți colegii mei, am fost foarte afectat de imaginea colegei noastre în cătușe. Au fost imagini cu un puternic impact emoțional. Nu știm ce este în dosar. Au fost discuții în partid, există o preocupare despre acuzația legată de capital electoral. Cred că în perioada următoare, o să ne uitam cu atenție pe legislație și să încercăm să vedem dacă se poate face un ghid pentru candidații noștri, să vedem ce pot face și ce nu, pentru ca peste ani să nu fie luați la întrebări în legătură cu lucruri pe care ei le consideră legale”, a spus Dragnea.

Fosta soţie a lui Liviu Dragnea, urmărită penal de DNA pentru abuz în serviciu

Acesta a declarat că încă nu au fost purtate discuții cu privire la candidatura Olguței Vasilescu la Primăria Craiova.

”Nu am discutat, așteptăm decizia instanței. Uman, suntem alături de Olguța, este susținută. A fost un primar foarte bun, așteptăm decizia de azi și în funcție de asta vom avea o discuție cu colegii de la organizația Dolj. Am discutat ca săptămâna viitoare, împreună cu colegii care au pregătire juridică, să vedem dacă este nevoie de o clarificare legislativă”, a mai afirmat Liviu Dragnea.

14 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.