starshiners.ro
avon.ro

- ADS -

Dubla crima la Sighisoara

0

Ieri o dubla crimat sa intamplat  intr-un cartier central din Sighişoara. Trupurile fără viaţă ale unui fost pastor baptist şi al soţiei sale au fost găsite  in casa. Amandoi au fost ucisi in bataie. Crima a fost descoperita de fiica  celor doi.

Se pare ca, este vorba de un jaf, urmat de crima, Ucigasul sau ucigasii au incercat sa-si acopere urmele. Si au dat drumul la gaze, pentru a provoca un incendiu, cu scopul de a acoperi urmele.

Nu se stie sigur cand sa intamplat crima, Dar rudele si spun ca cel mai probabil, jaful urmat de crima, s-a intamplat in  noaptea de vineri, pentru ca cei doi erau imbracaţi in hainele de lucru. Iar sambata pentru ei este sarbatoare. .

Politia inca fac cercetari, pentru a gasi urme, si a face un cerc de suspecti. Anchetatorii au încadrat fapta ca omor deosebit de grav, iar vinovaţii risca inchisoarea pe viata.

 

UPDATE: 01.05.2012 ora 23:00

Exista un posibil faptas, in persoana unui vecin, al celor doua victime. Crima a fost una extrem de violenta, iar victimele au fost ucise cu sadism. Nu intru in detali, referitor la cum, arata corpurile victimelor,  Pur si simplu au fost torturate.

 

170 Vizualizari
inpuff.ro

Leave a Reply

avatar
  Subscribe  
Notify of