pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Dubla crima la Sighisoara

Ieri o dubla crimat sa intamplat  intr-un cartier central din Sighişoara. Trupurile fără viaţă ale unui fost pastor baptist şi al soţiei sale au fost găsite  in casa. Amandoi au fost ucisi in bataie. Crima a fost descoperita de fiica  celor doi.

Se pare ca, este vorba de un jaf, urmat de crima, Ucigasul sau ucigasii au incercat sa-si acopere urmele. Si au dat drumul la gaze, pentru a provoca un incendiu, cu scopul de a acoperi urmele.

Nu se stie sigur cand sa intamplat crima, Dar rudele si spun ca cel mai probabil, jaful urmat de crima, s-a intamplat in  noaptea de vineri, pentru ca cei doi erau imbracaţi in hainele de lucru. Iar sambata pentru ei este sarbatoare. .

Politia inca fac cercetari, pentru a gasi urme, si a face un cerc de suspecti. Anchetatorii au încadrat fapta ca omor deosebit de grav, iar vinovaţii risca inchisoarea pe viata.

 

UPDATE: 01.05.2012 ora 23:00

Exista un posibil faptas, in persoana unui vecin, al celor doua victime. Crima a fost una extrem de violenta, iar victimele au fost ucise cu sadism. Nu intru in detali, referitor la cum, arata corpurile victimelor,  Pur si simplu au fost torturate.

 

178 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.