pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Elan Schwartzenberg, implicat în răpirea și uciderea lui Codruț Marta?

Azi, a aparut o stire incredibila!!

Elan Schwartzenberg, suspectat de implicare în răpirea și uciderea lui Codruț Marta

Elan SchwartzenbergInvestigațiile în dosarul dispariției misterioase a lui Codruț Marta, fostul șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, se apropie de final. În dosarul instrumentat de Direcția de Investigații Criminale din cadrul IGPR și de Secția de Urmărire Penală și Criminalistică a Parchetului General se conturează o rețea construită parcă după modelul “Camorra” –  în care prieteniile, cumetriile și chiar pasiunea pentru vânătoare, sunt dictate de interese financiare traduse în zeci de milioane de euro. Bani care ar fi fost obținuți în România din contrabandă și tranzacții imobiliare suspecte și “spălați” prin off-shore-uri înființate în paradisuri fiscale.

 21 mai 2012. Codruț Marta coboară din mașina condusă de șoferul său în apropierea sediului Realitatea TV, situat pe DN1, în nordul Capitalei. Îi spune acestuia să se plimbe prin oraș, pentru că urmează să se întâlnească cu un prieten și îi lasă în grijă telefoanele sale. Surse din anturajul lui Marta susțineau atunci că acesta s-ar fi întâlnit în seara de 21 mai cu Elan Schwartzenberg, la sediul Realitatea TV (televiziune pe care Elan susținea că o patronează).

Anchetatorii îi contrazic însă. Elan Schwartzenberg a fost într-adevăr ultima persoană care l-a văzut pe Codruț Marta. Nu s-ar fi întâlnit în sediul Realitatea, așa cum se bănuia inițial, ci într-o casă pe care Schwartzenberg o deține în aceeași zonă. Surse din anturajul celor doi au explicat că, la o săptămână de la dispariția lui Marta, criminaliștii ar fi recuperat din acest imobil al lui Elan Schwartzenberg resturile unui pahar cu amprentele lui Marta și cu urme de somnifer.

Mai multe detali AICI

62 Vizualizari

- ADS -

3 Comentarii
 1. filip florin spune

  multumesc mult cum as putea sa fac sa fiu atentionat de fiecare data de aceste promotii?

 2. loredana mihaela spune

  am mai incercat si nu am reusit sa obtin o licenta , ce ar trebui sa fac ? va multumesc mult .

  1. admin spune

   este specificat clar!

   Pentru a obtine licenta gratuit timp de 3 luni Aveti detali AICI

   Daca dai clik pe AICI vei fi treimis pe forum, unde ai toate detalile. Exista o mica problema, doar membri au acces acolo, si cu un anumit numar de mesaje.

   Asta inseamna fidelitate pentru acest site/forum. Daca nu este de acord LINK

   Pentru ca sunteti aceieasi persoana, raspund tot aici.
   Pentru a te abona, ai sus in dreapta un plic. sau link direct http://feedburner.google.com/fb/a/mailverify?uri=RealitateaFaraCenzura

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.