pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Elena Udrea își face planuri de nuntă

Elena UdreaElena Udrea își face planuri de nuntă. Politiciana este hotărâtă să facă pasul cel mare cu iubitul ei, lucru pe care l-a recunoscut de față cu toată lumea, în timpul unei emisiuni televizate.

Apropiații blondei au dezvăluit recent pentru Libertatea că Elena Udrea a fost cerută în căsătorie, iar momentul s-a produs chiar la nunta lui Honorius Prigoană. Politiciana încă nu a recunoscut public acest lucru, însă se pare că momentul se apropie, mai ales că deja a dat de înțeles că își face planuri de nuntă. Marți, în cadrul unei emisiuni la Kanal D, Udrea a spus că dacă iubitul ei o va cere în căsătorie, va răspunde afirmativ. În plus, ea a spus că și-ar dori să devină mamă și să aibă gemeni.

SexShop.ro
Elena Udrea are o relație cu Adrian Alexandrov, pe care a încercat să o țină ascunsă cât de mult a putut. De altfel, de-a lungul timpului, politiciana a spus despre Alexandrov că nu este nimic mai mult decât un prieten apropiat. „Ne știm de un an, suntem amici, el vinde un proiect imobiliar în care sunt și eu implicată. Cum mă vede presa cu cineva, este iubitul meu”, spunea Udrea în urmă cu două luni.

103 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.