pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

Elena Udrea o apără de Lia Olguţa Vasilescu. „Sunt indignată”

Elena Udrea„Încă o dată se dovedeşte că prezumţia de nevinovăţie şi considerarea demnităţii umane, pe care Europa strigă către noi să le respectăm, se aplică doar puternicilor zilei, care obţin despăgubiri uriaşe de la televiziunivi sau rejudecarea unor procese, atunci când pretind/consideră că li s-a afectat imaginea.

Doi. Avem din nou un caz de finanţare de campanie electorală, adică exact ceea ce se poate reproşa oricărui om politic care a candidat vreodată, ori a participat la alegeri.

Mă voi duce la Arestul Central, acolo de unde mă scoteau încătuşată acum un an, pentru a dovedi că există curaj şi solidaritate în societate. Nu contează culoarea politică, ci nevoia unei societăţi normale, fără de care România nu poate avea viitor.

Nu doar turnătorii pot decide soarta unui om!

Este în puterea fiecăruia să se opună maşinăriei fricii”, a mai scris Elena Udrea.

 

33 Vizualizari

- ADS -

2 Comentarii
  1. ALIN spune

    MAI ” LENUTA”, MAI …..CURVET, TIE TI-A FACUT DOR DE ARESTUL ” CENTRAL” , NU DE SUSTINEREA …..OLGUTEI !!! CE FACI ” FA” UMBLII DUPA IMAGINE???? TU NU POTI SA INTELEGI CA ESTI….”O PARASUTA” INCA LIBERA ? PS.( CURVET , TIE TI S-A FACUT DOR……) AM RECTIFICAT CA SA INTELEGI .EU ZIC SA STAI CUMINTE IN ” VAGAUNA” SI NU MAI IRITA POPULATIA ROMANIEI , CA NU DA BINE DE LOC ! . NICU/USA

  2. Ispir Adrian Nicolae spune

    La noi toate partidele politice sint organizatii de tip mafiot. S-au adunat , nu din convengeri politice sau patriotice , ci din interese materiale , de furt , jaf national, treadare nationala etc.

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.