pentrucasamea.ro

- Advertisement -

dubaiaromas.ro

- Advertisement -

- Advertisement -

EMAG va organiza pe 18 noiembrie ediţia a şasea a Black Friday

cand-are-loc-black-friday-2016-emag-flanco-altex-pcgarageBlack Friday, cunoscută și ca Ziua Reducerilor Masive, aduce reduceri și prețuri iefrine la foarte multe produse. Fenomenul a pornit din Statele Unite ale Americii. Aici, Black Friday are loc anual, în ultima vineri din noiembrie, imediat după Ziua Recunoștinței. Marii vânzători pun la dispoziție reduceri care pot atinge chiar și o valoare de 80% la o gamă foarte variată de produse, din mai multe categorii.

Black Friday este din ce în ce mai prezent și în România. Anul trecut, mai multe lanțuri comerciale au particpat la acest eveniment, cu oferte care de care mai avantajoase și prețuri pentru toate buzunarele.

 

Retailerul eMAG a anunțat că va organiza în data de 18 noiembrie 2016 cea de-a șasea ediție a Black Friday.

Oficialii companiei spun că acesta va fi cel mai mare Black Friday de până acum. La eveniment vor participa mai mult de 2000 de magazine listate pe eMag Marketplace.

„Pe 18 noiembrie va fi cel mai mare Black Friday de până acum. Anul acesta am depăşit 1 milion de produse disponibile pe eMAG, aproape dublu faţă de perioada de Black Friday de anul trecut. Sute de mii de produse din categorii foarte variate vor fi în oferta noastră de Black Friday de anul acesta”, a declarat Tudor Manea, General Manager eMAG România.

„Black Friday este o singură zi pe an, 18 noiembrie 2016, pentru că aşa putem să oferim clienţilor eMAG cele mai bune oferte de preţ şi un moment de care să se bucure toată familia”, a precizat acesta.

Ofertele vor acoperi produse din game foarte variate, precum:

41 Vizualizari

- ADS -

Lasă un răspuns

Adresa dvs. de e-mail nu va fi publică.